Online Banking

  • Home
  • Nagelmackers Invest Loyalty Program

Nagelmackers Invest Loyalty Program

Beleg uzelf naar een hoger niveau

Met het Nagelmackers Invest Loyalty Program willen we u bedanken.

U belegde immers een belangrijke som geld bij ons en vertrouwt erop dat we dagelijks alles in het werk stellen om uw vermogen te doen groeien, het als een goede huisvader te beheren en het te beschermen.

Samen met u gingen onze vermogensexperts op zoek naar de beleggingsoplossingen die het best aansluiten bij uw financiële situatie, doelstellingen en risicoappetijt.

We doen er alles aan om u de best mogelijke rendementen te bieden, maar daar stopt het niet.

Bij Nagelmackers, vermogensexpert sinds 1747, weten we als geen ander dat wanneer uw beleggingsportefeuille of vermogen groeit, de complexiteit vaak toeneemt. En hoe complexer, hoe meer behoefte aan bijkomende inzichten, een intensievere begeleiding door specialisten, aangepaste opvolgingstools en andere betaalmiddelen.

Daarom ontwikkelden we het Nagelmackers Invest Loyalty Program.

Het programma bestaat uit 5 niveaus. Plaatst u bijkomende beleggingen bij ons en klimt u daardoor op naar het volgende niveau, dan levert dat u telkens extra diensten en ondersteuning op.

De pagina's hieronder beschrijven in detail het niveau waartoe u op dit moment behoort. U ontdekt er de voordelen die u geniet als u de poort naar een volgend niveau opent … Lees ook het reglement van het Naglemackers Invest Loyalty Program voor meer informatie.

Uiteraard lichten ook onze vermogensexperts het Nagelmackers Invest Loyalty Program graag verder aan u toe. Maak dus gerust een afspraak.

Nagelmackers Lifestyle

Belegt u een som van 75.000 tot 249.999 EUR, dan kunt u al proeven van wat de oudste bank van België te bieden heeft.

Meer info

Nagelmackers Spectrum

Als Nagelmackers Spectrum-cliënt belegt u een som van 250.000 tot 499.999 EUR bij de bank. Dergelijk vermogen verdient extra aandacht.

Meer info

Nagelmackers Privilege

Als Nagelmackers Privilege-cliënt belegt u een som van 500.000 tot 999.999 EUR en haalt u de drempel voor Private Banking bij de oudste bank van België. En dat levert u uiteraard extra aandacht, dienstverlening en voordelen op.

Meer info

Nagelmackers Prestige

Belegt u een som van 1.000.000 tot 3.999.999 EUR? Dan bevindt u zich in Nagelmackers Prestige, het op één na hoogste niveau. De dienstverlening, producten en voordelen die u geniet zijn dan ook van een ander niveau.

Meer info

Nagelmackers Elite

Het summum, het neusje van de zalm, de crème de la crème … We kunnen zo nog even doorgaan. Maar woorden schieten tekort om de waardering voor onze Elite-cliënten te beschrijven.

U belegt minstens 4 miljoen EUR bij Nagelmackers en behoort tot een select groepje waarvoor alleen het beste goed genoeg is. De dienstverlening, producten en voordelen die we u in dit programma bieden zijn dan ook uniek en volledig naar uw wens.

Meer info

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak