Online Banking

Wealth Management

Een groot vermogen is doorgaans een mix van verschillende elementen, privé en professioneel, roerend en onroerend. Niet alleen het beheer, maar ook de fiscaal-juridische aspecten zijn daarom complexer. Vanaf een vermogen van 2 miljoen euro geniet u van een persoonlijk vermogensbeheer op maat.

Samen schrijven we uw verhaal

Bij Wealth Management vertrekken we van een wit blad dat we invullen op maat van uw situatie en wensen. Naast een private banker wordt u bijgestaan door uw persoonlijke wealth manager. U wordt bovendien omringd door een team van asset managers, estate planners en een macro-econoom die u op elk moment kunt aanspreken. Indien nodig brengen we u in contact met externe specialisten.

We maken echt tijd om u te leren kennen en u persoonlijk te ontmoeten. Op die manier kunnen we onze dienstverlening perfect afstemmen op uw wensen en verwachtingen, in alle vertrouwen.

A la carte

Uw portefeuille wordt volledig samengesteld en beheerd in functie van uw persoonlijke wensen en behoeften. U krijgt toegang tot de meest kwaliteitsvolle fondsen ter wereld, stuk voor stuk geselecteerd volgens open architectuur* en onze eigen 7P-methode.

Onze asset managers selecteren voor u activa en bepalen het aandeel van elk fonds in uw portefeuille. Dankzij een goede spreiding tussen directe obligaties en obligatiefondsen, individuele aandelen en aandelenfondsen, vastgoedfondsen en liquiditeiten zoeken ze naar de juiste verhouding tussen risico en rendement... uiteraard steeds in lijn met uw beleggersprofiel.

Totaalconcept

Wealth Management is een totaalconcept. U krijgt toegang tot een uitgebreid pakket diensten en kiest daaruit wat u nodig hebt. Dat kan gaan om de opmaak en invulling van een beleggingsvoorstel, maar ook over het beheer van een effectenportefeuille of fiscaal-juridische bijstand bij het beheer van complexe familievermogens.

Op elk moment kunt u terecht bij uw wealth manager met al uw vragen en u wordt regelmatig en op transparante wijze geïnformeerd over de prestaties van uw portefeuille.

All-inclusive tariefformule

Wij bieden een all-inclusive tariefformule aan voor het beheer van uw vermogen. U betaalt een globaal forfait aangepast aan uw beleggersprofiel. Dat forfait is een vast percentage op het vermogen dat u door ons laat beheren. Alle instapkosten, transactiekosten, beheerlonen en bewaarlonen zijn daarin inbegrepen, met uitzondering van fiscale kosten. Bovendien storten wij 2 keer per jaar de retrocessies (distributievergoedingen) terug die we ontvangen van de fondsbeheerders die wij geselecteerd hebben voor uw portefeuille.

Estate Planning

Hebt u vragen over de structurering van uw vermogen of wilt u de overdracht van uw vermogen plannen? Uw private banker brengt u in contact met onze experts van Estate Planning. Zij begeleiden u bij uw vermogens- en successieplanning.

 

*De afdeling Asset Management beslist onafhankelijk welke beleggingsfondsen geselecteerd en opgenomen worden in de portefeuille ‘wealth management’.

 

Wilt u ook graag kennismaken met Nagelmackers Private Banking? Vraag hier uw kennismakingsgesprek aan. We heten u van harte welkom!

Maak een afspraak