Nagelmackers maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Daardoor kunnen we beter voldoen aan uw behoeften en voorkeuren.
Wenst u meer informatie of weigert u het gebruik van cookies? Klik hier. Verdergaan op de website

Een nieuwe start nemen

Fabrice (56) en Natasja (49) hadden de buik vol van online reclame en keerden terug naar waar het allemaal voor hen begon: paarden. Nagelmackers haalde al haar expertise van stal om hun droom te realiseren.

Cowboys of mad men?

Fabrice en ik wonen al 18 jaar samen en hebben twee kinderen. We hebben elkaar leren kennen in een manege waar ik een paard op stal had staan. Fabrice is een fervent mountainbiker en de bar van de manege was een vaste pitstop op zijn wekelijkse route. Eigenlijk droomde ik stiekem van een eigen paardenfokkerij, maar dat hebben m’n ouders me snel uit mijn hoofd gepraat. Toen Fabrice in Luik een reclamebureau opstartte, stapte ik mee in de zaak. Harde maar ook mooie jaren: samen met onze klanten zijn we groot geworden.

“We lieten ons uitkopen uit onze zaak en gingen alsnog voor onze jeugddroom: paarden fokken.”

Natasja

Niet leuk om je bejaard te voelen op je 50ste

Maar intussen is het hele reclamelandschap veranderd: van above en below naar storytelling en online. Allemaal heel boeiend, maar eerlijk gezegd: niet meer echt ons ding. Maar je moet mee, en dus gaven wij de jonge veulens in ons bureau alle kansen. Intussen knoopte ik weer aan bij mijn oude passie en zat ik overdag meer op mijn paard dan op kantoor. Ook Fabrice had stilaan nood aan een nieuwe omgeving. Mijn oude jeugddroom om zelf paarden te fokken werd een concreet plan. We lieten ons uitkopen uit onze zaak en waren klaar voor een nieuw avontuur. We beschikten over een niet onaardig kapitaal, hadden ons oog laten vallen op een mooi terrein en wisten precies met welke paardenrassen we aan de slag wilden. Het enige dat we niet hadden, was een financieel overzicht.

Uw financieel routeplan

Waar wilt u naartoe, waar staat u vandaag en welke route volgt u best? De Financiële Routeplanner helpt u en uw adviseur om alles in kaart te brengen. Het resultaat is een persoonlijk vermogensplan dat u naar uw eindbestemming leidt.

Lees verder

Denkpiste werd paardenpiste

Gelukkig konden we rekenen op de experts van Nagelmackers. Die hadden ons al geholpen bij de opstart van het reclamebureau, dus waarom niet opnieuw? Didier, onze adviseur, stelde ons een nieuw concept voor: de Financiële Routeplanner, een handig instrument dat je vermogen analyseert en concrete oplossingen aanreikt in functie van je doelstellingen. Het resultaat was een evenwichtig plan, inclusief een slimme kredietconstructie, een pensioenplan én een successieregeling. Een totaalaanpak die ervoor zorgde dat onze droom werkelijkheid werd. Hoewel ik het eerlijk gezegd nog altijd niet kan geloven, als ik ’s morgens al die schitterende dieren in de stallen zie staan.

Wacht niet langer om uw dromen te realiseren. Kom er eens over praten met uw Nagelmackers-adviseur. Hij stelt u graag een persoonlijk plan voor op maat.

Maak een afspraak

Meer verhalen