Nagelmackers maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Daardoor kunnen we beter voldoen aan uw behoeften en voorkeuren.
Wenst u meer informatie of weigert u het gebruik van cookies? Klik hier. Verdergaan op de website

Personal banking

Uw dromen en toekomstplannen, bij Nagelmackers bouwen we er graag aan mee. Samen werken we een plan uit op maat van uw verhaal en vullen het in met de juiste bouwstenen.

Dromen zijn heel persoonlijk en divers. Uw adviseur stippelt samen met u een vermogensplan uit dat daar perfect op aansluit. Dankzij de Financiële Routeplanner  begeleiden we u van a tot z bij het beheer van uw vermogen.

De juiste genen

Een goed plan vraagt om kennis van zaken. Net als in 1747, toen Bank Nagelmackers opgericht werd, hebben we vandaag de expertise in huis om uw vermogen te beheren, te beschermen en verder op te bouwen.

Een betrouwbare partner

Als cliënt hebt u bij Nagelmackers één adviseur als persoonlijk aanspreekpunt. Uw adviseur luistert naar uw verwachtingen en analyseert uw huidige situatie. Hij licht verschillende mogelijkheden toe en in nauw overleg stelt hij samen met u een plan op en vult het in met de juiste oplossingen. De Financiële Routeplanner  is een tool die deze aanpak mooi ondersteunt. Indien nodig brengt uw adviseur u in contact met onze specialisten van Estate Planning, zodat u alle fiscale en juridische mogelijkheden kent om uw vermogen te beschermen en eventueel over te dragen.

Uw financieel routeplan

Waar wilt u naartoe, waar staat u vandaag en welke route volgt u best? De Financiële Routeplanner helpt u en uw adviseur om alles in kaart te brengen. Het resultaat is een persoonlijk vermogensplan dat u naar uw eindbestemming leidt.

Lees verder

Breed gamma

Nagelmackers biedt een breed gamma financiële diensten aan. U kunt bij ons terecht voor diverse krediet-, spaar-, verzekerings- en beleggingsoplossingen, maar uiteraard ook voor uw dagelijks bankieren. Uw adviseur heeft daarbij oog voor uw persoonlijke wensen en begeleidt u bij het maken van de juiste keuze.

Wij maken tijd voor u

Zo’n advies op maat vraagt tijd, en die maken we graag voor u. Uw Nagelmackers-adviseur ontvangt u in zijn kantoor of komt langs bij u thuis. U kiest zelf  het moment in zijn agenda om hem te ontmoeten.

Technologie in uw voordeel

We leven in een snelle wereld en komen soms tijd tekort. Hoewel digitalisering bij Nagelmackers geen doel op zich is, blijven we up-to-date. We zetten nieuwe technologieën in om u het leven gemakkelijker te maken. Dankzij Online, Mobile  en Self Banking handelt u uw dagelijks financiën perfect zelf af, op de plaats en het moment die u het beste past.

Wacht niet langer om uw dromen te realiseren. Kom er eens over praten met uw Nagelmackers-adviseur. Hij stelt u graag een persoonlijk plan voor op maat.

Maak een afspraak