Online Banking

  • Home
  • Personal Investment Assistant

Personal Investment Assistant

Onze Personal Investment Assistant of kortweg PIA is een innoverende tool voor beleggingsadvies.

U krijgt op basis van een aantal vragen automatisch een beleggingsvoorstel voorgeschoteld dat u met uw adviseur verder kunt uitwerken en aanpassen, rekening houdend met uw beleggersprofiel.

Vanaf nu bestaat er ook een versie vanop afstand, die u vanaf uw computer kunt raadplegen.

1

frp-step-1.png

Een innovatieve tool

Onze intern ontwikkelde tool PIA helpt onze adviseurs voortaan om een gepersonaliseerd advies op te stellen voor uw beleggingsportefeuille. Eerst doorloopt uw adviseur uw financiële situatie en wordt bepaald wat uw risicoprofiel en beleggingshorizon zijn. Ook uw kennis van en ervaring met beleggingsproducten worden getest. Uiteindelijk maakt PIA uw globaal beleggersprofiel op en doet het een of meerdere beleggingsvoorstellen op maat.

2

frp-step-1.png

De menselijke toets

Ook het contact met uw adviseur blijft echter een cruciale rol spelen. Hij bespreekt de voor- en nadelen van ieder beleggingsvoorstel met u. Indien gewenst kunt u het voorstel op dat ogenblik nog verder aanpassen in lijn met uw beleggersprofiel. Zo kiest u efficiënt en eenvoudig de meest geschikte beleggingsproducten.

3

Wat is voor u het juiste traject?

U krijgt ten slotte persoonlijk en concreet advies over de mogelijke oplossingen om uw doel te bereiken. Na de bespreking en eventuele wijziging van dit voorstel stellen we samen een financiële strategie op maat op.

frp-step-3.png

Wilt u kennismaken met onze beleggingstool?

Maak een afspraak met een van onze adviseurs. Hij geeft u graag meer uitleg en stelt samen met u uw beleggersprofiel op.

Maak een afspraak

Wacht niet langer om uw dromen te realiseren. Kom er eens over praten met uw Nagelmackers-adviseur. Hij stelt u graag een persoonlijk plan voor op maat.

Maak een afspraak