Maak een afspraak

Personal Banking

Uw dromen en toekomstplannen, bij Nagelmackers bouwen we er graag aan mee. Samen werken we een plan uit op maat van uw verhaal en vullen het in met de juiste bouwstenen.

Dromen zijn heel persoonlijk en divers. Uw adviseur stippelt samen met u een vermogensplan uit dat daar perfect op aansluit. Dankzij de beleggingstool PIA begeleiden we u van a tot z bij het beheer van uw vermogen.

De juiste genen

Een goed plan vraagt om kennis van zaken. Net als in 1747, toen Bank Nagelmackers opgericht werd, hebben we vandaag de expertise in huis om uw vermogen te beheren, te beschermen en verder op te bouwen.

Een betrouwbare partner

Als cliënt hebt u bij Nagelmackers één adviseur als persoonlijk aanspreekpunt. Uw adviseur luistert naar uw verwachtingen en analyseert uw huidige situatie. Hij licht verschillende mogelijkheden toe en in nauw overleg stelt hij samen met u een plan op en vult het in met de juiste oplossingen. De beleggingstool PIA is een tool die deze aanpak mooi ondersteunt. Indien nodig brengt uw adviseur u in contact met onze specialisten van Estate Planning, zodat u alle fiscale en juridische mogelijkheden kent om uw vermogen te beschermen en eventueel over te dragen.

Uw doelen

Ambitie om te groeien

U wilt vooruit in het leven en zit boordevol plannen? U droomt ervan binnen enkele jaren een vakantiehuis te kopen? U timmert hard aan de weg en wilt daar later de vruchten van plukken?

Ik wil meer bereiken met mijn vermogen

Uw toekomst in goede handen

U wilt na jarenlang hard werken uw vermogen vooral veilig stellen? U wilt ook na uw pensioen de nodige financiële vrijheid behouden? Of u denkt na over successieplanning nu uw kinderen op eigen benen staan?

Ik wil zekerheid over mijn vermogen

Breed gamma

Nagelmackers biedt een breed gamma financiële diensten aan. U kunt bij ons terecht voor diverse krediet-, spaar-, verzekerings- en beleggingsoplossingen, maar uiteraard ook voor uw dagelijks bankieren. Uw adviseur heeft daarbij oog voor uw persoonlijke wensen en begeleidt u bij het maken van de juiste keuze.

Wij maken tijd voor u

Zo’n advies op maat vraagt tijd, en die maken we graag voor u. Uw Nagelmackers-adviseur ontvangt u in zijn kantoor of komt langs bij u thuis. U kiest zelf het moment in zijn agenda om hem te ontmoeten.

PIA - Personal Investment Assistant

Uw kennis van en ervaring met beleggingsproducten, uw verwachtingen, uw risicoappetijt … Een brede waaier aan vragen die aan bod komen in PIA om uw beleggersprofiel te bepalen. Zo stelt u met uw adviseur snel een portefeuille op maat samen.

Lees verder

Technologie in uw voordeel

We leven in een snelle wereld en komen soms tijd tekort. Hoewel digitalisering bij Nagelmackers geen doel op zich is, blijven we up-to-date. We zetten nieuwe technologieën in om u het leven gemakkelijker te maken. Dankzij Online, Mobile en Self Banking handelt u uw dagelijks financiën perfect zelf af, op de plaats en het moment die u het beste past.

Wacht niet langer om uw dromen te realiseren. Kom er eens over praten met uw Nagelmackers-adviseur. Hij stelt u graag een persoonlijk plan voor op maat.

Maak een afspraak