Online Banking

27 november 2020

Wealth Management wordt omgedoopt tot Family Wealth Services

Lionel Henrion

Wealth Manager

“Er bestaat geen blijvende liefde, geen geluk, buiten je gezin” (Marcel Aymé). Het gezin is de hoeksteen van het leven en staat van nature centraal in het beheer van uw financiële vermogen: van de aankoop van een wagen, tot de financiering van uw woning, de verwelkoming van een nieuw familielid, een onvergetelijke reis naar uw droombestemming … Nagelmackers heeft haar verschillende expertisedomeinen dus verzameld onder de noemer ‘Family Wealth Services’, om een antwoord te bieden op al uw noden: betaalmiddelen, kredieten, vermogensbeheer en financiële en successieplanning.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Een rode loper voor uw vermogen

Een groot vermogen is doorgaans een mix van verschillende elementen, zowel privé als professioneel, zowel roerend als onroerend. Niet alleen het beheer, maar ook de fiscaal-juridische aspecten zijn daarom complexer. Vanaf een vermogen van 2 miljoen euro geniet u een persoonlijk vermogensbeheer op maat. Naast een private banker wordt u bijgestaan door uw persoonlijke wealth manager, uw centrale aanspreekpunt. Zij bezitten bij Nagelmackers een Febelfin-accreditatie in Private Banking voor beleggingsinstrumenten en vermogensaanpak. Uiteraard kunt u deze experts, net als de bestuurders van de bank, steeds rechtstreeks bereiken.

Samen schrijven we uw verhaal

Bij Family Wealth Services vertrekken we van een wit blad dat we invullen op maat van uw situatie en wensen. U wordt omringd door een team van asset managers, estate planners en een macro-econoom die u op elk moment kunt aanspreken. Indien we zelf niet over de nodige expertise beschikken, brengen we u in contact met onze partners, die tot de besten behoren in hun vakgebied: aankoop van een kunstwerk, vastgoedbeleggingen, internationale fiscaliteit, verkoop of overdracht van het familiebedrijf, conciërgediensten … Uw vermogen bij ons, rijmt met plezier voor u, daar doen wij alles aan.

We maken uitgebreid tijd om u persoonlijk te ontmoeten en u te leren kennen. Op die manier kunnen we onze dienstverlening perfect afstemmen op uw specifieke situatie en verwachtingen, in alle vertrouwen.

A la carte

Uw portefeuille wordt volledig samengesteld en beheerd in functie van uw persoonlijke wensen en behoeften. U kunt zelf uw voorkeuren aangeven op het vlak van de activiteitensector en het geografische gebied of kiezen voor bepaalde soorten beleggingen. Onze asset managers selecteren fondsen voor u (volgens open architectuur, value investing en onze eigen 7P-methode) en bepalen het gewicht ervan in uw portefeuille.

Dankzij een goede spreiding tussen directe obligaties en obligatiefondsen, individuele aandelen en aandelenfondsen, vastgoedfondsen en liquiditeiten zoeken ze naar de juiste verhouding tussen risico en rendement. Met deze formule wordt uw vermogen beheerd naar uw wens, uiteraard steeds in lijn met uw beleggersprofiel.

Totaalconcept

De Family Wealth Services zijn een totaalconcept. U krijgt toegang tot een uitgebreid pakket diensten en kiest daaruit wat u nodig hebt. Dat kan gaan om de opmaak en invulling van een beleggingsvoorstel, maar ook over het beheer van een effectenportefeuille of fiscaal-juridische bijstand bij het beheer van een complex familievermogen. Als u met economische vragen zit, kunt u persoonlijk met onze macro-econoom van gedachten wisselen.

Op elk moment kunt u terecht bij uw wealth manager met al uw vragen en u wordt regelmatig en op transparante wijze geïnformeerd over de prestaties van uw portefeuille.

All-inclusive tariefformule

Met onze all-inclusive tariefformule betaalt u een globaal forfait aangepast aan uw beleggersprofiel. Dat forfait is een vast percentage op het vermogen dat u door ons laat beheren. Alle instapkosten, transactiekosten, beheerkosten en beheerlonen zijn daarin inbegrepen, met uitzondering van fiscale kosten. Bovendien storten wij ieder trimester de retrocessies (distributievergoedingen) terug die we ontvangen van de fondsbeheerders die wij geselecteerd hebben voor uw portefeuille.

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van de Nagelmackers-producten en diensten die voor u relevant zijn.

U kunt uw toestemming altijd intrekken via ‘uitschrijven’ onderaan onze e-mails of zoals toegelicht in onze Privacyverklaring. Meer informatie over o.a. de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens en de rechten die u daarbij hebt (zoals uw recht op inzage, correctie ...), vindt u in onze Privacyverklaring.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak