16 maart 2020

We volgen de evolutie van de markten op de voet

Marjorie Hoyaux

Teamleader Copywriting & Design

Het is nooit verstandig om toe te geven aan de paniek.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Nagelmackers heeft in deze uitzonderlijke omstandigheden gelinkt aan het coronavirus de maatregelen genomen die nodig zijn om de continuïteit van haar diensten te garanderen en tegelijkertijd haar personeel en cliënten te beschermen.

Zoals u waarschijnlijk gemerkt hebt, houdt de onzekerheid ook de financiële markten in de ban. Onze beheerders en experten bundelen elke dag hun krachten en stellen alles in het werk om de impact van deze crisis zoveel mogelijk te beperken. Ze volgen de situatie uur per uur van nabij op en nemen preventieve en zelfs corrigerende maatregelen indien nodig.

Het is nooit verstandig om toe te geven aan de paniek. In het verleden is al gebleken dat het wijzer is om het hoofd koel te houden in afwachting van beterschap. Om het met de woorden van Warren Buffet te zeggen: “Beleggen is geen sprint, maar een marathon”.

We houden u uiteraard op de hoogte van de maatregelen die we nemen om de gevolgen van deze crisis in te perken.

Bij vragen kunt u contact opnemen met uw adviseur. Hij helpt u graag verder.

Blijf op de hoogte

Door in te schrijven op de newsletter van de bank worden uw persoonsgegevens verzameld door Bank Nagelmackers nv, verantwoordelijk voor de verwerking, met maatschappelijke zetel in de Sterrenkundelaan 23 te 1210 Brussel, ondernemingsnummer 0404.140.107. Tenzij u hier niet akkoord mee gaat, kunnen die gegevens verwerkt worden voor marketingdoeleinden op basis van de rechtmatige belangen van de bank (vrije ondernemerschap en direct marketing). Voor bijkomende informatie kunt u de Privacyverklaring van de bank raadplegen in alle kantoren van de bank of via nagelmackers.be/nl/privacy.

Om u die commerciële aanbiedingen via e-mail te kunnen doorsturen, heeft de bank ook uw voorafgaande toestemming nodig. Die toestemming is echter niet eindeloos geldig. U kunt ons steeds op de hoogte brengen wanneer u geen reclame meer wenst te ontvangen via e-mail, door u via e-mail uit te schrijven van onze marketinglijst.

Indien u uw toestemming niet geeft, ontvangt u geen commerciële aanbiedingen via e-mail voor de financiële producten en diensten die de bank commercialiseert.

Ik verklaar hierbij kennis genomen te hebben van het bovenstaande en geef de bank toestemming om mij haar commerciële aanbiedingen via e-mail te sturen.

Ik begrijp bovendien dat ik het recht heb om mij te verzetten tegen de verwerking van mijn persoonsgegevens voor direct marketingdoeleinden.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak