Maak een afspraak

16 maart 2020

We volgen de evolutie van de markten op de voet

Marjorie Hoyaux

Teamleader Copywriting & Design

Het is nooit verstandig om toe te geven aan de paniek.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Nagelmackers heeft in deze uitzonderlijke omstandigheden gelinkt aan het coronavirus de maatregelen genomen die nodig zijn om de continuïteit van haar diensten te garanderen en tegelijkertijd haar personeel en cliënten te beschermen.

Zoals u waarschijnlijk gemerkt hebt, houdt de onzekerheid ook de financiële markten in de ban. Onze beheerders en experten bundelen elke dag hun krachten en stellen alles in het werk om de impact van deze crisis zoveel mogelijk te beperken. Ze volgen de situatie uur per uur van nabij op en nemen preventieve en zelfs corrigerende maatregelen indien nodig.

Het is nooit verstandig om toe te geven aan de paniek. In het verleden is al gebleken dat het wijzer is om het hoofd koel te houden in afwachting van beterschap. Om het met de woorden van Warren Buffet te zeggen: “Beleggen is geen sprint, maar een marathon”.

We houden u uiteraard op de hoogte van de maatregelen die we nemen om de gevolgen van deze crisis in te perken.

Bij vragen kunt u contact opnemen met uw adviseur. Hij helpt u graag verder.

Blijf op de hoogte

Door u in te schrijven, geeft u Nagelmackers (verwerkingsverantwoordelijke) toestemming om u per e-mail gepersonaliseerde, commerciële aanbiedingen te versturen over Nagelmackers en haar producten en diensten.

U kunt uw toestemming altijd intrekken via ‘uitschrijven’ onderaan onze e-mails of zoals toegelicht in onze Privacyverklaring. Meer informatie over o.a. de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens en de rechten die u daarbij hebt (zoals uw recht op inzage, correctie ...), vindt u in onze Privacyverklaring.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak