Online Banking

23 november 2017

Wat weet de Belg echt over bankzaken?

Sommige mensen houden van financiën en zijn er graag elke dag actief mee bezig, anderen zien geld louter als middel om andere doelen te bereiken.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Maar hoeveel weet de Belg nu eigenlijk over geldzaken? Vergelijkingssite TopCompare.be en onderzoeksbureau Profacts sloegen de handen in mekaar en hielden een representatieve enquête bij meer dan 1.000 Belgen. En de resultaten zijn toch wel opvallend.

Infographic

Bron: TopCompare.be

Blijf op de hoogte

Door u in te schrijven, geeft u Nagelmackers (verwerkingsverantwoordelijke) toestemming om u per e-mail gepersonaliseerde, commerciële aanbiedingen te versturen over Nagelmackers en haar producten en diensten.

U kunt uw toestemming altijd intrekken via ‘uitschrijven’ onderaan onze e-mails of zoals toegelicht in onze Privacyverklaring. Meer informatie over o.a. de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens en de rechten die u daarbij hebt (zoals uw recht op inzage, correctie ...), vindt u in onze Privacyverklaring.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak