Online Banking

1 april 2020

Uw financiën zijn in goede handen!

Marjorie Hoyaux

Head of Communication, Online & Social Media

De financiële markten staan meer dan ooit onder druk door de coronacrisis. Ook de koersen van de beursgenoteerde bankaandelen zijn de voorbije dagen fors gedaald. We begrijpen dat u mogelijk ook met vragen zit over de stabiliteit van Nagelmackers. We kunnen u geruststellen!

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Nagelmackers voert sinds jaren een conservatief beleid, een strategie die er ook voor heeft gezorgd dat we de bankencrisis van 2008 goed hebben doorstaan zonder overheidssteun.

Het investeringsbeleid van de bank is voorzichtig, waardoor we niet belegd hebben in risicovolle instrumenten maar voornamelijk in veilige overheidsobligaties. Ook op onze beleggingsportefeuille voorzien we dus niet om belangrijke minwaarden te moeten noteren. Met een TIER1 kapitaalsratio van 16,16% en een liquiditeitsratio van 145% overschrijdt de bank ruimschoots de wettelijke minimumnormen (respectievelijk 13,9% en 100%).

U merkt het: zowel financieel als operationeel is Nagelmackers klaar om samen met u de uitdagingen van deze crisis aan te pakken en de continuïteit van al uw bankzaken te verzekeren. 

Draag intussen zorg voor uzelf en uw naasten.

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van de Nagelmackers-producten en diensten die voor u relevant zijn.

U kunt uw toestemming altijd intrekken via ‘uitschrijven’ onderaan onze e-mails of zoals toegelicht in onze Privacyverklaring. Meer informatie over o.a. de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens en de rechten die u daarbij hebt (zoals uw recht op inzage, correctie ...), vindt u in onze Privacyverklaring.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak