Online Banking

5 november 2020

Uw beleggingen altijd bij de hand dankzij de Nagelmackers-app

Marjorie Hoyaux

Teamleader Copywriting & Design

U hebt het beheer van uw vermogen toevertrouwd aan Nagelmackers Private Banking en wilt uw beleggingsportefeuille kunnen bekijken waar en wanneer het u past. Of u bent benieuwd naar de Private Banking-functies van onze app?

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Nagelmackers blijft haar digitale diensten permanent ontwikkelen in een beveiligde omgeving om steeds aan uw verwachtingen en noden te voldoen. U kunt dus op beide oren slapen: de toegang tot uw Private Banking-portefeuille via Online & Mobile Banking is volledig veilig. Ontdek hieronder meer.

Toegang tot een demoversie

De demoversie is voor iedereen toegankelijk, ook voor wie geen cliënt is. Hoe krijgt u toegang?

  • Download de app, open hem en klik op de knop ‘Demo’ onderaan het scherm.
  • Kies in het menu van de demo-app de optie ‘Private Banking’.
  • U krijgt nu een overzicht van alle functionaliteiten.

Zich aanmelden met itsme

Als cliënt hebt u geen zichtrekening of kaart meer nodig om de app te activeren. U kunt eenvoudigweg itsme gebruiken indien u een Belgische identiteitskaart of verblijfskaart bezit.

De Private Banking-module raadplegen

In deze module vindt u alle producten die inbegrepen zijn in de contracten voor discretionair en adviserend vermogensbeheer, Wealth Management en de Nagelmackers-dakfondsen van meer dan 250.000 euro.
In het algemene portefeuilleoverzicht worden het rendement, de waarde van de portefeuille en de spreiding per activaklasse weergegeven.

Onder de optie ‘Spreiding’ vindt u de portefeuilleverdeling per activaklasse, devies of geografisch gebied. Bovendien kunt u voor die drie categorieën een gedetailleerde verdeling raadplegen.

  

  

Onder de optie ‘Rendementen’ vindt u de resultaten van de portefeuille sinds het begin van het jaar, sinds 1 jaar, sinds 5 jaar en sinds het begin. Verder wordt het rendement van de portefeuille in detail weergegeven, net als het rendement per activaklasse. Ook de verschillende rendementen per activaklasse (en dat voor ieder activa) kunt u hier raadplegen.

 

Onder de optie ‘Historiek van de transacties’ kunt u alle uitgevoerde transacties in uw portefeuille bekijken. U kunt ook een opzoeking doen via de knop ‘Filter’.

 

Contact opnemen met uw private banker

U kunt voortaan rechtstreeks contact opnemen met uw private banker via de app op uw smartphone.

Uw Private Banking-portefeuille online
Activeer de Nagelmackers Mobile Banking-app en bekijk in één oogopslag uw beleggingsportefeuille. Volg het eenvoudige stappenplan onderaan deze pagina en u bent vertrokken!

 

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van de Nagelmackers-producten en diensten die voor u relevant zijn.

U kunt uw toestemming altijd intrekken via ‘uitschrijven’ onderaan onze e-mails of zoals toegelicht in onze Privacyverklaring. Meer informatie over o.a. de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens en de rechten die u daarbij hebt (zoals uw recht op inzage, correctie ...), vindt u in onze Privacyverklaring.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak