Online Banking

18 maart 2020

Update - Ook na de verstrengde maatregelen kunt u op ons blijven rekenen!

Marjorie Hoyaux

Head of Communication, Online & Social Media

De regering kondigde bijkomende maatregelen aan ter bestrijding van het coronavirus.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

De regering kondigde bijkomende maatregelen aan ter bestrijding van het coronavirus. Voor Nagelmackers blijft het welzijn van onze cliënten en medewerkers de grootste prioriteit. We zullen dan ook zeer strikt de aanbevelingen van de overheid opvolgen.

Ook in deze uitzonderlijke omstandigheden doen we er alles aan om u een kwalitatieve dienstverlening te blijven bieden. Onze experten volgen de evolutie van Covid-19 en de impact daarvan op de financiële markten continu op. Onze beheerders stellen alles in het werk om de impact van de crisis zoveel mogelijk te beperken.

We nodigen u graag uit om het laatste nieuws over dit onderwerp te lezen op onze website onder de rubriek ‘Actueel’.

Wat betekenen de nieuwe maatregelen concreet voor u?

Onze digitale kanalen blijven 24/7 beschikbaar.

We raden u aan onze Online & Mobile Banking-applicaties te gebruiken voor uw transacties.

Voor dringende zaken zijn onze kantoren open op afspraak.

Hebt u een vraag voor uw adviseur? Neem dan telefonisch of via e-mail contact met hem op. Hij zal kijken hoe hij u het beste kan helpen. Indien nodig ontvangen wij u graag op afspraak in uw kantoor.

Verkiest u thuis te blijven en uw vragen telefonisch te stellen?

Dat begrijpen wij uiteraard en we moedigen u ook aan dit kanaal te gebruiken. We kunnen de meest courante bankzaken telefonisch regelen. Neem daarvoor contact op met uw adviseur.

Opvolging van de financiële markten.

Onze beheerders en experten bundelen elke dag hun krachten en stellen in het kader van hun opdracht alles in het werk om de impact van deze crisis zoveel mogelijk te beperken. Zoals hierboven uitgelegd, volgen ze de situatie uur per uur van nabij op en nemen ze preventieve en zelfs corrigerende maatregelen indien nodig.

Het is nooit verstandig om toe te geven aan de paniek. In het verleden is al gebleken dat het wijzer is om het hoofd koel te houden in afwachting van beterschap. Om het met de woorden van Warren Buffet te zeggen: “Beleggen is geen sprint, maar een marathon”. Hoe de situatie ook evolueert, u kunt op onze diensten blijven rekenen.

Wat als u zelf met betalingsproblemen wordt geconfronteerd?

Het is mogelijk dat u zelf financieel getroffen wordt door deze crisis.

Wordt u geconfronteerd met of verwacht u terugbetalingsproblemen van uw kredieten? Neem dan zo snel mogelijk contact op met uw adviseur. Hij zal samen met u op zoek gaan naar een gepaste oplossing.

Impact op Nagelmackers

De financiële markten staan meer dan ooit onder druk door de coronacrisis. Ook de koersen van de beursgenoteerde bankaandelen zijn de voorbije dagen fors gedaald. We begrijpen dat u mogelijk ook met vragen zit over de stabiliteit van Nagelmackers.

We kunnen u geruststellen! Nagelmackers voert sinds jaren een conservatief beleid, een strategie die er ook voor heeft gezorgd dat we de bankencrisis van 2008 goed hebben doorstaan zonder overheidssteun.

Het investeringsbeleid van de bank is voorzichtig, waardoor we niet belegd hebben in risicovolle instrumenten maar voornamelijk in veilige overheidsobligaties. Ook op onze beleggingsportefeuille voorzien we dus niet om belangrijke minwaarden te moeten noteren. Met een TIER1 kapitaalsratio van 16,16% en een liquiditeitsratio van 145% overschrijdt de bank ruimschoots de wettelijke minimumnormen (respectievelijk 13,9% en 100%).

U merkt het: zowel financieel als operationeel is Nagelmackers klaar om samen met u de uitdagingen van deze crisis aan te pakken en de continuïteit van al uw bankzaken te verzekeren. Draag zorg voor uzelf en uw naasten. Met vriendelijke groeten, Aymon Detroch, Chief Commercial Officer Yves Van Laecke, Directeur Private Banking Wim Crois, Directeur Sales Network

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van de Nagelmackers-producten en diensten die voor u relevant zijn.

U kunt uw toestemming altijd intrekken via ‘uitschrijven’ onderaan onze e-mails of zoals toegelicht in onze Privacyverklaring. Meer informatie over o.a. de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens en de rechten die u daarbij hebt (zoals uw recht op inzage, correctie ...), vindt u in onze Privacyverklaring.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak