Maak een afspraak

1 december 2017

U hebt nog 31 dagen!

U hebt nog 31 dagen… om ervoor te zorgen dat u volgend jaar kunt genieten van maximum 282 euro belastingvoordeel! Het enige wat u daarvoor hoeft te doen, is nog in 2017 het wettelijke maximum van 940 euro bijeensparen voor uw pensioen. Vandaar dus die 31 dagen.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Zoals u misschien weet, ontvangen pensioenspaarders jaarlijks een cadeautje van de fiscus. Het gaat om een belastingvermindering van maximum 30% op het totale gestorte bedrag in uw pensioenspaarcontract van het voorgaande jaar. U kunt elk jaar maximum 940 euro pensioensparen. Een eenvoudige rekensom leert ons dus dat dat een maximaal fiscaal voordeel van 282 euro oplevert.

U hebt dus nog tot eind december om uw pensioenspaarbedrag tot het maximum aan te vullen en zo te genieten van dat mooie extraatje! Bent u nog niet gestart met pensioensparen? Geen probleem. Ook dan kunt u zich nog verzekeren van dat aantrekkelijke fiscale voordeel.

Nu fiscaal voordeel, later extra pensioen

Het jaarlijkse fiscale voordeel is uiteraard een mooie stimulans om aan pensioensparen te doen, maar het hoofddoel blijft uiteraard om een mooi aanvullend pensioenkapitaal op te bouwen voor later. Want met uw wettelijke pensioen alleen, wordt het wel heel moeilijk om uw huidige levensstandaard te kunnen behouden. Pensioensparen draagt bij tot een rustiger financieel pensioen!

Goed nieuws! Vanaf 2018 zal het mogelijk zijn om jaarlijks tot 1.200 euro te sparen (i.p.v. de huidige 940 euro), waardoor u meteen ook nog meer belastingvoordeel zult kunnen genieten. Meer informatie over deze en andere wijzigingen vindt u in ons artikel ‘Hervormingen pensioensparen’.

Pensioensparen op uw maat

Nagelmackers trekt volop de kaart van pensioenspaarfondsen. Pensioen opbouwen door te beleggen in aandelen en obligaties, dus. We beseffen als geen ander dat iedere persoon anders is. Daarom bieden we uiteenlopende pensioenspaarfondsen aan, aangepast aan uw beleggersprofiel.

¹ Maximaal 5.000 euro per persoon

Blijf op de hoogte

Door u in te schrijven, geeft u Nagelmackers (verwerkingsverantwoordelijke) toestemming om u per e-mail gepersonaliseerde, commerciële aanbiedingen te versturen over Nagelmackers en haar producten en diensten.

U kunt uw toestemming altijd intrekken via ‘uitschrijven’ onderaan onze e-mails of zoals toegelicht in onze Privacyverklaring. Meer informatie over o.a. de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens en de rechten die u daarbij hebt (zoals uw recht op inzage, correctie ...), vindt u in onze Privacyverklaring.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak