Online Banking

29 november 2017

Stem op Nagelmackers voor ‘Bank van het Jaar 2018’

Bankshopper organiseert samen met zijn mediapartners Mediahuis/Het Nieuwsblad de 8ste editie van de verkiezing ‘Bank van het Jaar 2018’.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Stem op Nagelmackers en maak kans op volgende fantastische prijzen van Bankshopper:

  • 3x een reis naar keuze voor 2 personen t.w.v. € 2.500 per reis!
  • 10x een luxe wellnessarrangement voor 2 personen
  • 10x Mediamarkt-cadeaubonnen t.w.v. € 50
  • 50x Kinepolis-tickets

Nagelmackers dingt mee naar een award in de volgende categorieën. Bent u ook tevreden over Nagelmackers? Laat uw stem dan horen! Stemmen kan eenvoudig door op de links van de verschillende categorieën  te klikken.

Stemmen kan tot 3 januari 2018. Op 10 januari 2018 worden de winnaars bekendgemaakt en de awards uitgereikt. Hopelijk zal Nagelmackers pronken met een (of meerdere?) van de awards!

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van de Nagelmackers-producten en diensten die voor u relevant zijn.

U kunt uw toestemming altijd intrekken via ‘uitschrijven’ onderaan onze e-mails of zoals toegelicht in onze Privacyverklaring. Meer informatie over o.a. de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens en de rechten die u daarbij hebt (zoals uw recht op inzage, correctie ...), vindt u in onze Privacyverklaring.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak