Maak een afspraak

22 juli 2020

Onderteken uw documenten vanop afstand

Marjorie Hoyaux

Teamleader Copywriting & Design

Nu het coronavirus het openbare leven steeds meer ging beheersen, heeft ook Nagelmackers alle zeilen bijgezet om haar dienstverlening verder te digitaliseren. We stellen alles in het werk om u het leven te vergemakkelijken en administratieve zaken sneller te laten verlopen. Daarom kunt u via uw Online Banking voortaan een aantal documenten vanop (veilige) afstand digitaal ondertekenen.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Handtekenen op afstand

Een handtekening op afstand geeft u de mogelijkheid om elektronisch documenten te ondertekenen waar en wanneer u dat wenst. Ons digitaal proces zorgt ervoor dat de ondertekening volledig veilig verloopt. Het betreft voor de duidelijkheid dus geen ingescande versie van uw handgeschreven handtekening.

Hoe werkt het?

Wanneer u een document digitaal kunt ondertekenen, krijgt u een melding in uw Online Banking. Eenmaal u ingelogd bent in Online Banking, ziet u naast ‘Mijn documenten’ een cijfer dat aangeeft hoeveel documenten u digitaal kunt ondertekenen. U klikt hierop en kiest dan de documenten die u wilt onderteken. U volgt eenvoudigweg de instructies op het scherm en ondertekent met behulp van uw bankkaart en kaartlezer de gekozen documenten. Zo eenvoudig is het!

Nadien vindt u onder diezelfde rubriek ‘Mijn documenten’ de documenten terug die u reeds ondertekend hebt. U kunt deze dus steeds raadplegen.

Welke documenten?

Zowel als professionele als als particuliere cliënt kunt u een serie documenten ondertekenen van thuis uit, zodat u zich niet meer hoeft te verplaatsen naar uw Nagelmackers-kantoor. Zo kunt u bijvoorbeeld volledig vanop afstand een rekening openen, wijzigen of afsluiten.

Wij werken intussen verder om dit systeem in de komende weken en maanden verder uit te breiden. Indien u nog vragen hebt over deze nieuwe functionaliteit, kunt u contact opnemen met uw kantoor.

Ontdek onze andere digitale diensten op deze pagina.

Blijf op de hoogte

Door in te schrijven op de newsletter van de bank worden uw persoonsgegevens verzameld door Bank Nagelmackers nv, verantwoordelijk voor de verwerking, met maatschappelijke zetel in de Sterrenkundelaan 23 te 1210 Brussel, ondernemingsnummer 0404.140.107. Tenzij u hier niet akkoord mee gaat, kunnen die gegevens verwerkt worden voor marketingdoeleinden op basis van de rechtmatige belangen van de bank (vrije ondernemerschap en direct marketing). Voor bijkomende informatie kunt u de Privacyverklaring van de bank raadplegen in alle kantoren van de bank of via nagelmackers.be/nl/privacy.

Om u die commerciële aanbiedingen via e-mail te kunnen doorsturen, heeft de bank ook uw voorafgaande toestemming nodig. Die toestemming is echter niet eindeloos geldig. U kunt ons steeds op de hoogte brengen wanneer u geen reclame meer wenst te ontvangen via e-mail, door u via e-mail uit te schrijven van onze marketinglijst.

Indien u uw toestemming niet geeft, ontvangt u geen commerciële aanbiedingen via e-mail voor de financiële producten en diensten die de bank commercialiseert.

Ik verklaar hierbij kennis genomen te hebben van het bovenstaande en geef de bank toestemming om mij haar commerciële aanbiedingen via e-mail te sturen.

Ik begrijp bovendien dat ik het recht heb om mij te verzetten tegen de verwerking van mijn persoonsgegevens voor direct marketingdoeleinden.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak