Online Banking

6 december 2017

Nagelmackers valt in de prijzen bij Bank Awards 2017

Spaargids.be organiseerde samen met zijn mediapartners Het Laatste Nieuws, De Morgen en Le Soir de Bank Awards 2017. Samen hielden ze een bevraging over de dienstverlening van de Belgische banken.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

De Bank Awards 2017 lauwerden banken in 4 categorieën:

  • Beste bank (algemene tevredenheid)
  • Beste kantorennetwerk
  • Beste online platform
  • Beste beleggingsbank

Nagelmackers bij 5 beste Belgische banken

De categorie ‘Beste bank’ hadden we bij Nagelmackers vooraf als een van de belangrijkste aangestipt, zoniet dé belangrijkste. Nagelmackers is dan ook zeer tevreden met haar score van 7,4/10, goed voor een 5de plaats!

En dat is niet alles …

In de categorie ‘Beste online platform’, ook niet onbelangrijk in een steeds digitalere wereld, scoorde Nagelmackers namelijk nóg beter. We haalden een score van 8,2/10, wat ons de 3de plaats oplevert! Enkel banken die internetbankieren (Online Banking) én een app voor mobiel bankieren (Mobile Banking) aanbieden, kwamen in aanmerking voor deze categorie. De belangrijkste criteria waren toegankelijkheid, gebruiksvriendelijkheid en de inhoud van het online en mobiele aanbod.

En in de categorie ‘Beste kantorennetwerk’ haalden we een mooie 4de plaats. Er werd onder andere gepeild naar tevredenheid omtrent openingstijden, bereikbaarheid, wachttijden aan de loketten, expertise en vriendelijkheid van het personeel en communicatie in het algemeen.

Eén woord: bedankt!

Uiteraard zijn we bij Nagelmackers zeer tevreden over de resultaten van de enquête. Het is toch een mooi bewijs dat u, onze cliënten, onze bank naar waarde schatten. Daarom willen we u hartelijk danken voor uw stem en voor uw vertrouwen in Nagelmackers.

Voor ons zijn de gunstige resultaten alvast een mooie stimulans om te blijven werken en investeren in onze bank, zodat we in de toekomst nóg meer aan uw wensen kunnen voldoen.

Bron: Spaargids.be

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van de Nagelmackers-producten en diensten die voor u relevant zijn.

U kunt uw toestemming altijd intrekken via ‘uitschrijven’ onderaan onze e-mails of zoals toegelicht in onze Privacyverklaring. Meer informatie over o.a. de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens en de rechten die u daarbij hebt (zoals uw recht op inzage, correctie ...), vindt u in onze Privacyverklaring.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak