Maak een afspraak

5 september 2019

Nagelmackers steunt padel!

Marjorie Hoyaux

Teamleader Copywriting & Design

De Bank en sponsoring, een lange geschiedenis

In het verleden hebben we meermaals onze naam verbonden aan zeer uiteenlopende activiteiten: culturele, zoals de klassieke muziekwedstrijd Klarafestival of de ensembles van jonge musici van het prestigieuze Supernova en sportieve, zoals de Belgische Tennisfederatie of de Koninklijke Belgische Hockey Bond. 

Waarom padel?

We hebben er de voorkeur aan gegeven om een minder bekende maar de laatste jaren sterk groeiende sport in België en Europa te ondersteunen, waarvan vele waarden overeenkomen met de onze.

Met ons engagement ondersteunen we enerzijds de 'World Padel Tour' die de beste padelspelers ter wereld verenigt en anderzijds het Belgisch kampioenschap padel. Het evenement vindt plaats van donderdag 26 tot zondag 29 september 2019 op het Rogierplein. Bovendien gaat het door tijdens de Europese Week van de Sport (van 23 tot 30 september).

Wat is padel?

Padel – niet te verwarren met de watersport stand-up paddle – is een racketsport afgeleid van het tennis. Het wordt gespeeld op een kleiner terrein omgeven door glazen wanden en omheiningen.

Het scoreverloop is hetzelfde als bij tennis, maar de sport wordt officieel alleen in dubbelspel gespeeld. Het grote verschil met tennis is dat de bal nog gespeeld mag worden nadat die tegen de muren of omheiningen is gebotst, vergelijkbaar met squash.

Concreet voor Nagelmackers?

Wilt u meer weten over het Belgisch kampioenschap padel (AFT/AFP)? Hieronder vindt u de wedstrijdkalender:

• Regionale kwalificaties, van 1 tot 15 september.
• Kwart- en halve finales, van 16 tot 25 september in Brussel (locatie nog te bepalen).
• Finale, van 26 tot 29 september op het Rogierplein.
• Voor de gelegenheid zullen tijdelijk 2 terreinen (waarvan één hoofdterrein) opgebouwd worden, net als tribunes om de wedstrijden te bekijken, een vipruimte en een 'padeldorp'. Er is ook randanimatie en er worden initiaties en clinics voorzien. De echte padelfans krijgen bovendien de kans om met een van hun favoriete spelers te trainen. Er zullen namelijk 8 spelers en 4 speelsters uit de top 10 lessen van 40 minuten geven op de velden van de WPT zodat u met hen kunt trainen. Meer informatie vindt u hier. 


Wat de World Padel Tour betreft, is er een mooie prijzenpot om de grootste Europese kampioenen in deze sport aan te trekken, waardoor u van spectaculaire wedstrijden kunt genieten! Nagelmackers krijgt ook de eer om een van de vier prijzen ui te reiken!

Meer info vindt u op wptbpc2019.com.

Blijf op de hoogte

Door in te schrijven op de newsletter van de bank worden uw persoonsgegevens verzameld door Bank Nagelmackers nv, verantwoordelijk voor de verwerking, met maatschappelijke zetel in de Sterrenkundelaan 23 te 1210 Brussel, ondernemingsnummer 0404.140.107. Tenzij u hier niet akkoord mee gaat, kunnen die gegevens verwerkt worden voor marketingdoeleinden op basis van de rechtmatige belangen van de bank (vrije ondernemerschap en direct marketing). Voor bijkomende informatie kunt u de Privacyverklaring van de bank raadplegen in alle kantoren van de bank of via nagelmackers.be/nl/privacy.

Om u die commerciële aanbiedingen via e-mail te kunnen doorsturen, heeft de bank ook uw voorafgaande toestemming nodig. Die toestemming is echter niet eindeloos geldig. U kunt ons steeds op de hoogte brengen wanneer u geen reclame meer wenst te ontvangen via e-mail, door u via e-mail uit te schrijven van onze marketinglijst.

Indien u uw toestemming niet geeft, ontvangt u geen commerciële aanbiedingen via e-mail voor de financiële producten en diensten die de bank commercialiseert.

Ik verklaar hierbij kennis genomen te hebben van het bovenstaande en geef de bank toestemming om mij haar commerciële aanbiedingen via e-mail te sturen.

Ik begrijp bovendien dat ik het recht heb om mij te verzetten tegen de verwerking van mijn persoonsgegevens voor direct marketingdoeleinden.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak