Online Banking

7 november 2023

Nagelmackers steunt de lancering van de website ConsumentenKredietVoorMorgen.be

Marjorie Hoyaux

Teamleader Internal & External Communication

Hun nieuwe website heeft als doel informatie te verstrekken over het belang van consumentenkrediet ...

Schrijf je in op de nieuwsbrief

De beroepsvereniging van het Krediet, UPC-BVK, deelvereniging van Febelfin, lanceert een nieuwe website: ConsumentenKredietVoorMorgen.be.

De wereld van vandaag wordt gekenmerkt door de noodzaak om klimaatverandering tegen te gaan en consumentenkrediet kan een centrale rol spelen in deze transitie. Het stelt Belgen in staat om milieuvriendelijkere keuzes te maken, vooral op het gebied van energiezuinige renovaties, minder vervuilende voertuigen en ecologischere huishoudelijke apparaten.

Hun nieuwe website heeft als doel informatie te verstrekken over het belang van consumentenkrediet, en meer specifiek over de cruciale rol die het kan spelen in onze samenleving.

Dankzij consumentenkrediet kan iedereen de kans grijpen om bij te dragen tot een groenere en duurzamere toekomst. Samen kunnen we een samenleving vormen waarin verantwoorde technologieën en praktijken de norm worden, waardoor onze collectieve ecologische voetafdruk wordt verkleind en de planeet wordt gevrijwaard voor toekomstige generaties.

Nagelmackers biedt eveneens een waaier aan duurzame en milieuvriendelijke oplossingen aan. Lees voor meer informatie ons artikel ‘Duurzaamheid is de rode draad in ons investeringsbeheer’ of neem contact op met een van onze adviseurs.

Laten we consumenten aanmoedigen, verandering een duw in de rug geven en een duurzame toekomst voor iedereen creëren.

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van de Nagelmackers-producten en diensten die voor u relevant zijn.

U kunt uw toestemming altijd intrekken via ‘uitschrijven’ onderaan onze e-mails of zoals toegelicht in onze Privacyverklaring. Meer informatie over o.a. de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens en de rechten die u daarbij hebt (zoals uw recht op inzage, correctie ...), vindt u in onze Privacyverklaring.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak