Maak een afspraak

22 mei 2019

Nagelmackers Private Banking vernieuwt partnership met Belgische Professional Golfers’ Association

Pieter De Schepper

Private Banker

Uithoudingsvermogen, concentratie en fair play; daar draait het om bij golf. En het zijn ook kwaliteiten die Nagelmackers Private Banking hoog in het vaandel draagt.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Golf is meer dan een wandeling in het park, het is een combinatie van beweging- en denksport: een golfspeler moet immers meer dan 4 uur lang het beste in zichzelf naar boven halen.

De beoordeling van het terrein, de afstand en de richting, de invloed van weer en wind, de keuze en de kracht van de swing zijn allemaal factoren die het resultaat bepalen.
Zo sluit golf naadloos aan bij de visie van Nagelmackers Private Banking: denken op lange termijn, rekening houden met economische omstandigheden en verwachtingen en volledige transparantie naar haar cliënten toe!

Succesvolle samenwerking

In 2018 startte Nagelmackers Private Banking de samenwerking op met PGA of Belgium. Zo kregen cliënten van Nagelmackers Private Banking de mogelijkheid om, in een team met een professionele speler, deel te nemen aan de toernooien van de PGA.

Daarnaast organiseert de PGA ook de verschillende edities van de Nagelmackers Private Banking Invitational Golf Tour.

En in 2019?

Het netwerk van meer dan 200 professionele golfspelers, die op hun beurt dagelijks contact hebben met recreatieve spelers, draagt bij tot de verdere groei van de naamsbekendheid van Nagelmackers Private Banking. 

Ook de in de golfwereld alom bekende Pro-Am’s, waarin recreatieve en professionele spelers samen een team vormen in een officiële wedstrijd, staan in 2019 terug op de agenda voor de cliënten van Nagelmackers Private Banking.

Zo zullen ook in 2019 de slogans van de PGA ‘We care for your Game’ en Nagelmackers ‘We care for your Future’ hand in hand gaan!

Blijf op de hoogte

Door in te schrijven op de newsletter van de bank worden uw persoonsgegevens verzameld door Bank Nagelmackers nv, verantwoordelijk voor de verwerking, met maatschappelijke zetel in de Sterrenkundelaan 23 te 1210 Brussel, ondernemingsnummer 0404.140.107. Tenzij u hier niet akkoord mee gaat, kunnen die gegevens verwerkt worden voor marketingdoeleinden op basis van de rechtmatige belangen van de bank (vrije ondernemerschap en direct marketing). Voor bijkomende informatie kunt u de Privacyverklaring van de bank raadplegen in alle kantoren van de bank of via nagelmackers.be/nl/privacy.

Om u die commerciële aanbiedingen via e-mail te kunnen doorsturen, heeft de bank ook uw voorafgaande toestemming nodig. Die toestemming is echter niet eindeloos geldig. U kunt ons steeds op de hoogte brengen wanneer u geen reclame meer wenst te ontvangen via e-mail, door u via e-mail uit te schrijven van onze marketinglijst.

Indien u uw toestemming niet geeft, ontvangt u geen commerciële aanbiedingen via e-mail voor de financiële producten en diensten die de bank commercialiseert.

Ik verklaar hierbij kennis genomen te hebben van het bovenstaande en geef de bank toestemming om mij haar commerciële aanbiedingen via e-mail te sturen.

Ik begrijp bovendien dat ik het recht heb om mij te verzetten tegen de verwerking van mijn persoonsgegevens voor direct marketingdoeleinden.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak