Online Banking

22 mei 2019

Nagelmackers Private Banking vernieuwt partnership met Belgische Professional Golfers’ Association

Uithoudingsvermogen, concentratie en fair play; daar draait het om bij golf. En het zijn ook kwaliteiten die Nagelmackers Private Banking hoog in het vaandel draagt.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Golf is meer dan een wandeling in het park, het is een combinatie van beweging- en denksport: een golfspeler moet immers meer dan 4 uur lang het beste in zichzelf naar boven halen.

De beoordeling van het terrein, de afstand en de richting, de invloed van weer en wind, de keuze en de kracht van de swing zijn allemaal factoren die het resultaat bepalen.
Zo sluit golf naadloos aan bij de visie van Nagelmackers Private Banking: denken op lange termijn, rekening houden met economische omstandigheden en verwachtingen en volledige transparantie naar haar cliënten toe!

Succesvolle samenwerking

In 2018 startte Nagelmackers Private Banking de samenwerking op met PGA of Belgium. Zo kregen cliënten van Nagelmackers Private Banking de mogelijkheid om, in een team met een professionele speler, deel te nemen aan de toernooien van de PGA.

Daarnaast organiseert de PGA ook de verschillende edities van de Nagelmackers Private Banking Invitational Golf Tour.

En in 2019?

Het netwerk van meer dan 200 professionele golfspelers, die op hun beurt dagelijks contact hebben met recreatieve spelers, draagt bij tot de verdere groei van de naamsbekendheid van Nagelmackers Private Banking. 

Ook de in de golfwereld alom bekende Pro-Am’s, waarin recreatieve en professionele spelers samen een team vormen in een officiële wedstrijd, staan in 2019 terug op de agenda voor de cliënten van Nagelmackers Private Banking.

Zo zullen ook in 2019 de slogans van de PGA ‘We care for your Game’ en Nagelmackers ‘We care for your Future’ hand in hand gaan!

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van de Nagelmackers-producten en diensten die voor u relevant zijn.

U kunt uw toestemming altijd intrekken via ‘uitschrijven’ onderaan onze e-mails of zoals toegelicht in onze Privacyverklaring. Meer informatie over o.a. de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens en de rechten die u daarbij hebt (zoals uw recht op inzage, correctie ...), vindt u in onze Privacyverklaring.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak