Maak een afspraak

9 februari 2018

Nagelmackers in zee met Belgische Professional Golf Association

Yves Van Laecke

Private Banking & Asset Management

Nagelmackers Private Banking is een samenwerking gestart met de Professional Golfers’ Association of Belgium (PGA of Belgium). Op die manier vindt Nagelmackers o.a. de ideale partner voor de organisatie van haar eigen Private Banking Invitational Tour. De overeenkomst loopt van 1 januari tot 31 december 2018 en kan ook nadien verlengd worden. 

Schrijf je in op de nieuwsbrief

De PGA of Belgium verenigt alle Belgische professionele golfspelers en is naast de Koninklijke Belgische Golffederatie de belangrijkste nationale golffederatie. De organisatie herbergt een aantal ‘touring pro’s’, professionals die internationale toernooien spelen, maar ook een heleboel ‘teaching pro’s’, professionals die beginnende en gevorderde golfers begeleiden.

Dankzij de samenwerking geniet Nagelmackers heel wat publiciteit, wat haar naambekendheid bij een groot deel van haar doelpubliek vergroot. Bovendien krijgt ze er een waardevolle partner bij voor de organisatie van haar Private Banking Invitational Tour. Nagelmackers komt terecht in een netwerk van meer dan 200 professionele golfers, die op hun beurt dagelijks contact hebben met recreatieve spelers. Een win-winsituatie!

Speel met professionals

Cliënten van Nagelmackers Private Banking krijgen de kans om in een team met een professional van PGA of Belgium deel te nemen aan een van de vele toernooien die de PGA organiseert in heel België. Een buitenkans voor elke recreatieve golfspeler, want golf is de enige sport waarin recreatieve en professionele spelers samen een team kunnen vormen in een officiële wedstrijd.

De slogan van de PGA of Belgium ‘We care for your game’ symboliseert het engagement van haar professionals om hun ‘leerlingen’ optimaal en zorgeloos te laten genieten op de golfbaan. Die gedachte is makkelijk verzoenbaar met de filosofie van Nagelmackers ‘We care for your future’. We willen u bijstaan bij het beheer en de overdracht van uw vermogen, zodat u zorgeloos door het leven kunt gaan …

Blijf op de hoogte

Door in te schrijven op de newsletter van de bank worden uw persoonsgegevens verzameld door Bank Nagelmackers nv, verantwoordelijk voor de verwerking, met maatschappelijke zetel in de Sterrenkundelaan 23 te 1210 Brussel, ondernemingsnummer 0404.140.107. Tenzij u hier niet akkoord mee gaat, kunnen die gegevens verwerkt worden voor marketingdoeleinden op basis van de rechtmatige belangen van de bank (vrije ondernemerschap en direct marketing). Voor bijkomende informatie kunt u de Privacyverklaring van de bank raadplegen in alle kantoren van de bank of via nagelmackers.be/nl/privacy.

Om u die commerciële aanbiedingen via e-mail te kunnen doorsturen, heeft de bank ook uw voorafgaande toestemming nodig. Die toestemming is echter niet eindeloos geldig. U kunt ons steeds op de hoogte brengen wanneer u geen reclame meer wenst te ontvangen via e-mail, door u via e-mail uit te schrijven van onze marketinglijst.

Indien u uw toestemming niet geeft, ontvangt u geen commerciële aanbiedingen via e-mail voor de financiële producten en diensten die de bank commercialiseert.

Ik verklaar hierbij kennis genomen te hebben van het bovenstaande en geef de bank toestemming om mij haar commerciële aanbiedingen via e-mail te sturen.

Ik begrijp bovendien dat ik het recht heb om mij te verzetten tegen de verwerking van mijn persoonsgegevens voor direct marketingdoeleinden.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak