Maak een afspraak

21 februari 2018

Nagelmackers genomineerd voor Fund Awards

Op 21 februari reiken De Tijd en L’Echo voor de 22ste keer de Fund Awards uit. Dat zijn onderscheidingen voor fondsen die in België geregistreerd en gecommercialiseerd worden. Nagelmackers ontving een nominatie in de categorie ‘Gemengde fondsen met neutraal risico, internationaal’. 

Schrijf je in op de nieuwsbrief

De organisatie nomineerde de fondsen op basis van vier criteria, elk met een eigen gewicht:

  • Regelmaat in de voorbije vijf jaar (40%)
  • Return op vijf jaar (20%)
  • Prestatie in een dalende markt (20%)
  • Risico gewogen return op vijf jaar (20%)

Op basis van de vier criteria zal een professionele jury een eindscore toekennen aan elk fonds. De fondsen met de hoogste eindscore in hun categorie zullen een award in de wacht slepen. Naast de awards voor fondsen zal de organisatie ook awards uitreiken aan fondshuizen die zich afgelopen jaar onderscheiden hebben.

De officiële uitreiking vindt plaats tijdens een ceremonieavond in Tour & Taxis op 21 februari, waar Levi Sarens (hoofd van het Investment Research Center) de honneurs zal waarnemen voor Nagelmackers. De dag nadien, op 22 februari, worden de winnaars publiekelijk bekendgemaakt via de kanalen van De Tijd, L’Echo en andere gespecialiseerde media.

De nominatie van Nagelmackers is alvast een mooie erkenning voor het sterke fund management en de doordachte 7P-methode van de bank. We zijn alvast benieuwd naar de uitkomst, want deze prestigieuze awards zijn een maatstaf in de Belgische fondsenwereld.

Blijf op de hoogte

Door in te schrijven op de newsletter van de bank worden uw persoonsgegevens verzameld door Bank Nagelmackers nv, verantwoordelijk voor de verwerking, met maatschappelijke zetel in de Sterrenkundelaan 23 te 1210 Brussel, ondernemingsnummer 0404.140.107. Tenzij u hier niet akkoord mee gaat, kunnen die gegevens verwerkt worden voor marketingdoeleinden op basis van de rechtmatige belangen van de bank (vrije ondernemerschap en direct marketing). Voor bijkomende informatie kunt u de Privacyverklaring van de bank raadplegen in alle kantoren van de bank of via nagelmackers.be/nl/privacy.

Om u die commerciële aanbiedingen via e-mail te kunnen doorsturen, heeft de bank ook uw voorafgaande toestemming nodig. Die toestemming is echter niet eindeloos geldig. U kunt ons steeds op de hoogte brengen wanneer u geen reclame meer wenst te ontvangen via e-mail, door u via e-mail uit te schrijven van onze marketinglijst.

Indien u uw toestemming niet geeft, ontvangt u geen commerciële aanbiedingen via e-mail voor de financiële producten en diensten die de bank commercialiseert.

Ik verklaar hierbij kennis genomen te hebben van het bovenstaande en geef de bank toestemming om mij haar commerciële aanbiedingen via e-mail te sturen.

Ik begrijp bovendien dat ik het recht heb om mij te verzetten tegen de verwerking van mijn persoonsgegevens voor direct marketingdoeleinden.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak