Maak een afspraak

15 februari 2018

Nagelmackers Academies 2018: duiding rond onderwerpen die ertoe doen

In Kontich werd het startschot gegeven voor de Nagelmackers Academies 2018. Hiermee wil de bank haar knowhow in vermogensplanning en -beheer overdragen aan haar trouwste cliënten. Deze eerste sessie stond in het teken van het nieuwe erfrecht en was meteen een groot succes! 

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Dit jaar zijn er grote wijzigingen op til door de hervorming van het erfrecht. We willen u als cliënt dan ook optimaal inlichten, voorbereiden en begeleiden. Daarom stond de eerste Nagelmackers Academy in Kontich (net als de eerstvolgende Academies) volledig in het teken van de veranderingen in het erfrecht.

Nagelmackers Academy Kontich

Filip Geysen begon de sessie door te schetsen waar Nagelmackers als oudste Belgische vermogensbank voor staat. Daarna lichtte estate planner Astrid Dutré de structuur van het nieuwe erfrecht toe. Daarbij maakte ze een duidelijk onderscheid tussen wat zeker, wat misschien en wat niet zal veranderen na september 2018. Ten slotte gaf collega-estate planner Pieter Haine meer informatie over de wijzigingen op het vlak van de reserve, de inbreng van giften en de mogelijkheid tot familiale overeenkomsten.

De eerste Academy trok de aandacht van heel wat cliënten, die ook geïnteresseerde familieleden en vrienden mochten meebrengen. Zo brachten we families samen om in een aangenaam kader hun generatieplanning voor te bereiden. Iedereen bekeek zijn eigen situatie en kreeg daarbij persoonlijke ondersteuning van Nagelmackers.

Nagelmackers Academies in 2018

De Nagelmackers Academy Kontich was de eerste van 15 sessies die in 2018 zullen plaatsvinden. De sessies worden naargelang het onderwerp verdeeld in drie reeksen, verspreid over vijf verschillende locaties.
De eerste reeks is in handen van onze Estate Planning-specialisten en richt zich vooral op de hervorming van het erfrecht in 2018. Daarna zullen onze asset managers zich buigen over de juiste beleggingsstrategieën in deze woelige tijden. In de derde en afsluitende reeks staan onze Business-cliënten centraal: hoe kunnen ze hun bedrijf waarderen en hoe verloopt een verkoopsproces?
Met de Nagelmackers Academies willen we onze Premium-cliënten zo goed mogelijk informeren en optimaal voorbereiden op de toekomst. Als oudste bank van België beschikken we over heel wat knowhow die we graag overdragen aan onze trouwe cliënten. Bij elke sessie staat een professioneel team van estate planners of asset managers klaar om u als cliënt en uw bevriende relaties zo goed mogelijk te in te lichten en te begeleiden.

Een Nagelmackers academy bijwonen?

Wilt u graag een van de Nagelmackers Academies persoonlijk bijwonen? Hier vindt u meer informatie over de aankomende sessies en kunt u zich inschrijven.


 

Blijf op de hoogte

Door in te schrijven op de newsletter van de bank worden uw persoonsgegevens verzameld door Bank Nagelmackers nv, verantwoordelijk voor de verwerking, met maatschappelijke zetel in de Sterrenkundelaan 23 te 1210 Brussel, ondernemingsnummer 0404.140.107. Tenzij u hier niet akkoord mee gaat, kunnen die gegevens verwerkt worden voor marketingdoeleinden op basis van de rechtmatige belangen van de bank (vrije ondernemerschap en direct marketing). Voor bijkomende informatie kunt u de Privacyverklaring van de bank raadplegen in alle kantoren van de bank of via nagelmackers.be/nl/privacy.

Om u die commerciële aanbiedingen via e-mail te kunnen doorsturen, heeft de bank ook uw voorafgaande toestemming nodig. Die toestemming is echter niet eindeloos geldig. U kunt ons steeds op de hoogte brengen wanneer u geen reclame meer wenst te ontvangen via e-mail, door u via e-mail uit te schrijven van onze marketinglijst.

Indien u uw toestemming niet geeft, ontvangt u geen commerciële aanbiedingen via e-mail voor de financiële producten en diensten die de bank commercialiseert.

Ik verklaar hierbij kennis genomen te hebben van het bovenstaande en geef de bank toestemming om mij haar commerciële aanbiedingen via e-mail te sturen.

Ik begrijp bovendien dat ik het recht heb om mij te verzetten tegen de verwerking van mijn persoonsgegevens voor direct marketingdoeleinden.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak