Maak een afspraak

26 september 2018

Mobiele apps veroveren ook private banking en wealth management

Pieter De Schepper

Private Banker

Vermogensbeheerders werken vandaag in een tijdperk van exponentieel bloeiende digitale mogelijkheden en voortdurende verandering. Ze staan voor een hele reeks uitdagingen en moeten voldoen aan steeds hogere verwachtingen van cliënten. Snel inspelen op veranderende marktomstandigheden is de boodschap

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Waar mobiele bankapplicaties oorspronkelijk louter dienden voor eenvoudige overschrijvingen, zullen ze in de komende jaren evolueren naar een totaaloplossing voor cliënten. Letterlijk uw bank op zak!
Digitale toepassingen en diensten in de vermogensbeheersector moeten nog wel heel wat stappen zetten als ze de uitdagingen, aangekaart door private bankers en wealth managers wereldwijd, willen doorstaan. Ze moeten private bankers en wealth managers de juiste tools bezorgen om topdienstverlening te kunnen blijven leveren in een razendsnel veranderende omgeving.

Hebt u nog geen private banking-contract?
Maar hebt u wel oren naar discretionair vermogensbeheer? Vul het contactformulier in of maak een afspraak met uw adviseur.

Nieuwe communicatiemodellen

Denk daarbij vooral aan communicatiemiddelen die voldoen aan de verwachtingen van een nieuwe generatie beleggers. Hun moedertaal? Digitaal. De toepassingen moeten het de adviseurs en hun cliënten makkelijker maken om te beslissen. En alle cliënteninformatie en relevante actuele gebeurtenissen weergeven op één scherm.

Ook moeten ze de adviseurs verder helpen om persoonlijk advies te genereren en routinetaken te automatiseren. In een uitgebreide studie van Thomson Reuters bij wealth managers meldt bijna twee derde van de Europese respondenten (63%) dat ze het gros van hun tijd besteden aan risico-, compliance- en verkooppraktijken. 37% is ervan overtuigd dat technologie hun taken op dat vlak efficiënter kan maken.

Wat verwachten private- en wealthcliënten?

Uit diezelfde studie blijkt dat bijna de helft van de Europese respondenten (47%) weet dat hun cliënten vooral zitten te wachten tot ze hun volledige portefeuille online of via mobiel kunnen raadplegen, terwijl 43% nog geen mobiel platform heeft. Die technologische kloof biedt Europese adviseurs een duidelijke kans om hun cliëntervaring te optimaliseren door hun digitale aanbod te verbeteren en uit te breiden.

En de adviseurs?

Vooruitstrevende vermogensbeheerders omarmen de digitalisering in de sector, in plaats van ze af te stoten. Dankzij automatisering en digitalisering besparen ze heel wat tijd en kunnen ze zich voluit concentreren op de relaties met hun cliënten.

Spring mee op de trein der digitalisering!

Bij Nagelmackers zijn we alvast op de goede weg. We trekken voluit de kaart van digitalisering en breiden ons aanbod voortdurend uit.
Naast de ‘gewone’ bankactiviteiten (verrichtingen, overschrijvingen, kredieten …), bekijkt u in onze Mobile Banking-app ook in een oogopslag uw Private Banking-portefeuille.

De voordelen van uw private banking-app

  • Bekijk de spreiding van uw portefeuille per activaklasse, munt of geografische zone.
  • Kies voor welke periode u het rendement van uw portefeuille wilt zien.
  • Raadpleeg de individuele fondsen en het overzicht van uw transacties.

 

Activeer Nagelmackers Mobile Banking
Volg het eenvoudige stappenplan onderaan deze pagina en u bent vertrokken!

 

 

Blijf op de hoogte

Door in te schrijven op de newsletter van de bank worden uw persoonsgegevens verzameld door Bank Nagelmackers nv, verantwoordelijk voor de verwerking, met maatschappelijke zetel in de Sterrenkundelaan 23 te 1210 Brussel, ondernemingsnummer 0404.140.107. Tenzij u hier niet akkoord mee gaat, kunnen die gegevens verwerkt worden voor marketingdoeleinden op basis van de rechtmatige belangen van de bank (vrije ondernemerschap en direct marketing). Voor bijkomende informatie kunt u de Privacyverklaring van de bank raadplegen in alle kantoren van de bank of via nagelmackers.be/nl/privacy.

Om u die commerciële aanbiedingen via e-mail te kunnen doorsturen, heeft de bank ook uw voorafgaande toestemming nodig. Die toestemming is echter niet eindeloos geldig. U kunt ons steeds op de hoogte brengen wanneer u geen reclame meer wenst te ontvangen via e-mail, door u via e-mail uit te schrijven van onze marketinglijst.

Indien u uw toestemming niet geeft, ontvangt u geen commerciële aanbiedingen via e-mail voor de financiële producten en diensten die de bank commercialiseert.

Ik verklaar hierbij kennis genomen te hebben van het bovenstaande en geef de bank toestemming om mij haar commerciële aanbiedingen via e-mail te sturen.

Ik begrijp bovendien dat ik het recht heb om mij te verzetten tegen de verwerking van mijn persoonsgegevens voor direct marketingdoeleinden.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak