Maak een afspraak

17 maart 2020

Meer dan ooit, kunt u op ons blijven rekenen!

Marjorie Hoyaux

Teamleader Copywriting & Design

Het welzijn van onze cliënten en medewerkers is onze grootste prioriteit.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Het welzijn van onze cliënten en medewerkers is onze grootste prioriteit. We hebben dan ook een aantal uitzonderlijke maatregelen genomen, maar blijven u een kwalitatieve dienstverlening garanderen.

Onze experten volgen uur per uur de evolutie van Covid-19 en de impact ervan op de financiële markten continu op. We nodigen u graag uit om het laatste nieuws over dit onderwerp regelmatig te lezen op onze website onder de rubriek ‘Actueel’.

Wat betekent dat concreet voor u?

We blijven alle weekdagen open.

Onze digitale kanalen zijn 24/7 beschikbaar

We raden u aan onze Online & Mobile Banking-applicaties te gebruiken.

Onze kantoren zijn open op afspraak

Hebt u een vraag voor uw adviseur? Neem dan contact op met hem. Hij helpt u graag verder.

Wilt u graag een afspraak? Dat is mogelijk via onze website via ‘Maak een afspraak’.

Verkiest u thuis te blijven en uw vragen telefonisch te stellen?

Dat begrijpen wij uiteraard en we moedigen u ook aan dit kanaal te gebruiken. We kunnen de meest courante bankzaken telefonisch regelen. Neem daarvoor contact op met uw adviseur.

Opvolging van de financiële markten

Onze beheerders en experten bundelen elke dag hun krachten en stellen in het kader van hun functie alles in het werk om de impact van deze crisis zoveel mogelijk te beperken. Zoals hierboven uitgelegd, volgen ze de situatie uur per uur van nabij op en nemen ze preventieve en zelfs corrigerende maatregelen indien nodig.

Het is nooit verstandig om toe te geven aan de paniek. In het verleden is al gebleken dat het wijzer is om het hoofd koel te houden in afwachting van beterschap. Om het met de woorden van Warren Buffet te zeggen: “Beleggen is geen sprint, maar een marathon”.

Hoe de situatie ook evolueert, u kunt op onze diensten blijven rekenen. Aarzel niet om regelmatig onze website te raadplegen waar onze experten u blijven informeren over de recentste ontwikkelingen.

 

Met vriendelijke groeten,

Aymon Detroch, Chief Commercial Officer
Yves Van Laecke, Directeur Private Banking
Wim Crois, Directeur Sales Network

Blijf op de hoogte

Door in te schrijven op de newsletter van de bank worden uw persoonsgegevens verzameld door Bank Nagelmackers nv, verantwoordelijk voor de verwerking, met maatschappelijke zetel in de Sterrenkundelaan 23 te 1210 Brussel, ondernemingsnummer 0404.140.107. Tenzij u hier niet akkoord mee gaat, kunnen die gegevens verwerkt worden voor marketingdoeleinden op basis van de rechtmatige belangen van de bank (vrije ondernemerschap en direct marketing). Voor bijkomende informatie kunt u de Privacyverklaring van de bank raadplegen in alle kantoren van de bank of via nagelmackers.be/nl/privacy.

Om u die commerciële aanbiedingen via e-mail te kunnen doorsturen, heeft de bank ook uw voorafgaande toestemming nodig. Die toestemming is echter niet eindeloos geldig. U kunt ons steeds op de hoogte brengen wanneer u geen reclame meer wenst te ontvangen via e-mail, door u via e-mail uit te schrijven van onze marketinglijst.

Indien u uw toestemming niet geeft, ontvangt u geen commerciële aanbiedingen via e-mail voor de financiële producten en diensten die de bank commercialiseert.

Ik verklaar hierbij kennis genomen te hebben van het bovenstaande en geef de bank toestemming om mij haar commerciële aanbiedingen via e-mail te sturen.

Ik begrijp bovendien dat ik het recht heb om mij te verzetten tegen de verwerking van mijn persoonsgegevens voor direct marketingdoeleinden.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak