Online Banking

12 december 2017

Market timing: opportunities and risks

De paper ‘Market timing: opportunities and risks’ van onze asset manager Wim Antoons zal te lezen zijn in het gerenommeerde blad ‘Alternative Investment Analyst Review’.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Dit tijdschrift is een officiële publicatie van de Chartered Alternative Investment Analyst (CAIA) associatie en pleziert elk kwartaal meer dan 9.000 beleggingsprofessionals over de hele wereld. Eerder dit jaar haalde deze paper al de website van het Brandes Institute.

Bent u ook zo benieuwd naar de visie van Wim Antoons?

Download de paper!

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van de Nagelmackers-producten en diensten die voor u relevant zijn.

U kunt uw toestemming altijd intrekken via ‘uitschrijven’ onderaan onze e-mails of zoals toegelicht in onze Privacyverklaring. Meer informatie over o.a. de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens en de rechten die u daarbij hebt (zoals uw recht op inzage, correctie ...), vindt u in onze Privacyverklaring.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak