Online Banking

10 januari 2018

Nieuwe auto kopen

Marjorie Hoyaux

Head of Communication, Online & Social Media

Wilt u profiteren van de uitzonderlijke voorwaarden op het Autosalon om de auto van uw dromen te bemachtigen?  

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Dan zult u wellicht heel wat merken, modellen en prijzen willen vergelijken. Lees daarom ons artikel ‘Hoe een nieuwe auto kiezen?'.

Maar wat met de financiering?

Is het, gezien de huidige tarieven voor leningen op afbetaling, beter om een lening aan te gaan of toch eigen middelen aan te wenden?

De rentetarieven staan relatief laag. Het is dus logisch dat velen ervoor kiezen om hun reserves niet aan te spreken, zodat hun vermogen kan gedijen. Dankzij een lening behoudt u niet alleen uw spaargeld om eventuele onvoorziene omstandigheden op te vangen, maar krijgt u ook de kans om een auto te kiezen uit een hoger gamma met bijhorende opties. En als u ervoor kiest om uw eigen middelen te beleggen, kan u dat meer opleveren dan de interesten die u zou moeten betalen op uw lening. Ontdek ons gamma aan oplossingen voor een optimaal beheer en een optimale verdeling van uw vermogen.

Dus: autolening of eigen middelen? Het hangt uiteraard af van uw financiële situatie en behoeften, maar het is toch nuttig om erover na te denken. Neem gerust contact op met een van onze adviseurs om uw mogelijkheden te bespreken.

Meer weten over onze voorwaarden voor een autolening?
Maak een afspraak

Let op! Geld lenen kost ook geld.

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van de Nagelmackers-producten en diensten die voor u relevant zijn.

U kunt uw toestemming altijd intrekken via ‘uitschrijven’ onderaan onze e-mails of zoals toegelicht in onze Privacyverklaring. Meer informatie over o.a. de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens en de rechten die u daarbij hebt (zoals uw recht op inzage, correctie ...), vindt u in onze Privacyverklaring.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak