Online Banking

21 december 2017

Hebt u al uw cadeaus?

Marjorie Hoyaux

Head of Communication, Online & Social Media

Het aftellen is begonnen. Kerstmis nadert met rasse schreden en de voorbereidingen zijn volop aan de gang! Zoals de traditie het wil, koopt u cadeautjes voor uw dierbaren. 

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Maar u houdt misschien niet van de drukte in de winkels zo vlak voor de feestdagen? In dat geval kunt u beter uw aankopen online doen, comfortabel vanuit uw zetel. Eenvoudig, praktisch, snel en veilig … als u onze 5 tips in acht neemt.
 

 • Bescherm uw computer, tablet of smartphone

  Installeer een betrouwbare antivirus en houd hem up-to-date. Voorzie eventueel ook een firewall en een antimalware.
   
 • Beveilig uw wifiverbinding

  En gebruik een beveiligde netwerksleutel of een wachtwoord om de toegang te controleren. Wees waakzaam als u verbinding maakt met een openbaar wifinetwerk. We raden sterk af om online betalingen uit te voeren wanneer u verbonden bent met een onbeveiligd draadloos netwerk.
   
 • Betaal alleen online op beveiligde sites

  Het gaat om sites die een beveiligd betalingssysteem gebruiken. Hun adres begint met ‘https’, waarin de ‘s’ staat voor ‘secure’.
   
 • Gebruik het beveiligde adres van Online Banking

  Start Online Banking altijd op via de site https://www.nagelmackers.be en klik op de knop ‘Online Banking’ rechts bovenaan. Zo bent u zeker dat u niet op een frauduleuze link klikt.
   
 • Gebruik ingewikkelde wachtwoorden

  Als u uw aankopen online via een bestalingssysteem doet, gebruik dan een ingewikkeld wachtwoord en liefst een verschillend voor elk systeem. Combineer hoofletters, kleine letters, cijfers en symbolen. U kunt ook een ‘wachtzin’ bedenken in plaats van een wachtwoord … Dat is het makkelijkst te onthouden en het moeilijkst te achterhalen. Let er wel op dat de zin enkel voor u betekenis heeft.

Gebruik Online & Mobile Banking in alle veiligheid bij Nagelmackers

Gebruikt u Online Banking nog niet? Waar wacht u nog op? Het is zeer handig, gebruiksvriendelijk en volledig veilig als u rekening houdt met ons advies. Ontdek de mogelijkheden van Online Banking. Dankzij Mobile Banking hebt u uw bank altijd bij de hand.

En met de handige Bancontact-app kunt u makkelijk uw vrienden terugbetalen, online aankopen of betalen in een winkel. En dat allemaal zonder kaartlezer.

 

Graag wensen we u nog geweldige feesten en een voorspoedig 2018 toe!

 

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van de Nagelmackers-producten en diensten die voor u relevant zijn.

U kunt uw toestemming altijd intrekken via ‘uitschrijven’ onderaan onze e-mails of zoals toegelicht in onze Privacyverklaring. Meer informatie over o.a. de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens en de rechten die u daarbij hebt (zoals uw recht op inzage, correctie ...), vindt u in onze Privacyverklaring.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak