Online Banking

20 september 2017

Groepeer uw verzekeringen bij Fidea

Indien u uw auto-, woon- en familiale verzekering afsluit bij Fidea, wordt u Elit3-cliënt. Dit houdt in dat u 5% korting geniet op elk van deze polissen, maar ook dat u tal van andere voordelen ontvangt.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Uw voordelen

  • Elit3-korting op de premie

​U geniet een jaarlijkse korting van 5% op het bedrag van de Fidea-premie voor elke polis opgenomen in Elit3.

  • Gratis spreiding van uw betalingen

​In het ene geval betaalt u graag eenmaal per jaar, in het andere geval komt een gespreide betaling u beter uit. Met Elit3 kiest u zelf de frequentie van de betalingen voor elke polis en brengt een gespreide betaling geen extra kosten met zich mee.

  • Afkoop van de vrijstelling tot 250 euro

Binnen de waarborgen van uw omnium- of woonverzekering, hebt u de mogelijkheid om Fidea eenmaal te vragen dit bedrag ten laste te nemen, tot 250 euro.

  • Uw persoonlijke Elit3-kaart

Elke cliënt die een Elit3-bundel afsluit, ontvangt een Elit3- kaart met een persoonlijke code. Met deze code kunt u zich zeer eenvoudig registreren op www.elit3.be, een website vol met exclusieve voordelen voor Elit3-cliënten zoals: een origineel geschenk na registratie; exclusieve kortingen bij onze partners (zie voordelen op www.elit3.be) en deelname aan Elit3-wedstrijden.

  • Een betrouwbare partner

Fidea staat voor kwaliteit, efficiëntie en een cliëntgerichte aanpak. Drie waarden die van Fidea een betrouwbare partner maken die garant staat voor een uitmuntende service en dito waarborgen.

Bent u geïnteresseerd? Maak een afspraak met een van onze adviseurs. Hij zal met u alle administratieve formaliteiten in orde brengen bij Fidea.

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van de Nagelmackers-producten en diensten die voor u relevant zijn.

U kunt uw toestemming altijd intrekken via ‘uitschrijven’ onderaan onze e-mails of zoals toegelicht in onze Privacyverklaring. Meer informatie over o.a. de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens en de rechten die u daarbij hebt (zoals uw recht op inzage, correctie ...), vindt u in onze Privacyverklaring.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak