Online Banking

29 januari 2018

Financier de aankoop van uw professionele voertuig

Marjorie Hoyaux

Teamleader Copywriting & Design

Hebt u een bedrijfswagen, bestelwagen of vrachtwagen nodig voor professioneel gebruik? De aankoop van een professioneel voertuig heeft een sterke impact op uw budget … 

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Denk dus aan de autolening van Nagelmackers. Daarmee kunt u snel en gemakkelijk de aankoop van uw nieuwe of tweedehandsvoertuig voor professioneel gebruik financieren. Zo behoudt u uw liquiditeit om andere uitgaven op te vangen. Bovendien zijn de interesten fiscaal aftrekbaar wanneer u uw werkelijke beroepskosten inbrengt.

Lees ons artikel ‘Hoe uw nieuwe auto kiezen?’ om de beste keuze te maken.

Uw voordelen?

• U betaalt een vast bedrag af gedurende maximaal 60 maanden.
• U geniet van een bijzonder aantrekkelijke rentevoet.
• De interesten zijn fiscaal aftrekbaar wanneer u uw werkelijke beroepskosten inbrengt.

Maak een afspraak

Let op! Geld lenen kost ook geld. 

 

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van de Nagelmackers-producten en diensten die voor u relevant zijn.

U kunt uw toestemming altijd intrekken via ‘uitschrijven’ onderaan onze e-mails of zoals toegelicht in onze Privacyverklaring. Meer informatie over o.a. de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens en de rechten die u daarbij hebt (zoals uw recht op inzage, correctie ...), vindt u in onze Privacyverklaring.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak