Online Banking

28 juli 2017

Fidea, een betrouwbare partner voor uw verzekeringen!

Marjorie Hoyaux

Teamleader Copywriting & Design

Nagelmackers werkt voor auto-, brand- en BA familiale verzekeringen samen met Fidea, een onderneming met een uitstekende reputatie die zich kan bogen op meer dan 100 jaar ervaring. Wat kan Fidea u bijbrengen? De heer Schellens, CEO, beantwoordt onze vragen.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Meneer Schellens, wie is Fidea? En wat is de link met Bank Nagelmackers?

Edwin Schellens: we zijn niet de grootste, maar wel een ambitieuze verzekeraar, die actief is in zowel schadeverzekeringen als in levens- en beleggingsverzekeringen. Ons product- en dienstenaanbod is gevarieerd en toegespitst op zowel particuliere cliënten als op de zelfstandige ondernemer en bedrijven. Zo’n 370 medewerkers, verspreid over onze hoofdzetel in Antwerpen en onze regionale zetel in Braine-l’Alleud, staan elke dag garant voor service. We bieden onze verzekeringen aan via een netwerk van onafhankelijke makelaars en via de bemiddelaars van onze bank- en verzekeringspartners Crelan en Bank Nagelmackers. We maken bovendien deel uit van dezelfde groep als deze laatste, namelijk Anbang Insurance Group.

Wat zijn Fidea’s grootste troeven?

Edwin Schellens: we hebben heel wat troeven. Laat me beginnen met het feit dat we al meer dan een eeuw thuis zijn op de Belgische markt. Samen met onze distributiepunten vormen we een professioneel en geolied team dat zich toespitst op verzekeringsoplossingen, preventie en concepten. Elit3 is daar een goed voorbeeld van. De bundeling van een auto-, woon- en gezinspolis biedt niets dan voordelen, zowel voor de verzekeringsbemiddelaar als voor de cliënt door o.a. het verlenen van korting op de totaalpremie, gratis gespreide betaling en andere voordelen. Meer info vindt u op de Elit3-website. Met Trigoon, een verzekeringspakket voor zelfstandigen en ondernemingen, en de Themawerking, die zich richt op bepaalde bedrijfssectoren, profileren we ons met oplossingen in het bedrijvensegment. Daarnaast leggen we de nadruk op pensioenopbouw en beleggingsverzekeringen.

Hoe onderscheidt Fidea zich van de concurrentie?

Edwin Schellens: we doen dat uiteraard door kwaliteitsvolle verzekeringsoplossingen aan te bieden, maar ook door onze medewerkers. Voor hen is “Customer Intimacy” geen ijdel woord en staan toegankelijkheid en bereikbaarheid voorop. In het huidige digitale tijdperk is dit voor mij een belangrijk onderscheidend element.

Waarom is het voordelig voor cliënten van Bank Nagelmackers om hun vertrouwen aan Fidea te schenken?

Edwin Schellens: omdat wij de verkooppunten van Bank Nagelmackers bijstaan om de beste verzekeringsoplossing te vinden die bij hun cliënt past. We zijn een betrouwbare en solvabele partner met veel plannen voor de nabije en verre toekomst. Fidea staat voor kwaliteit en groei.

Blijf op de hoogte

Door u in te schrijven, geeft u Nagelmackers (verwerkingsverantwoordelijke) toestemming om u per e-mail gepersonaliseerde, commerciële aanbiedingen te versturen over Nagelmackers en haar producten en diensten.

U kunt uw toestemming altijd intrekken via ‘uitschrijven’ onderaan onze e-mails of zoals toegelicht in onze Privacyverklaring. Meer informatie over o.a. de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens en de rechten die u daarbij hebt (zoals uw recht op inzage, correctie ...), vindt u in onze Privacyverklaring.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak