Maak een afspraak

25 maart 2020

Estate planning blijft ter beschikking

Estate Planning

Auteur

Vorige week deelden we al mee dat Nagelmackers tijdens deze periode tot uw dienst is en blijft via verschillende communicatiekanalen. Dat geldt ook voor ons Estate Planning-team.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Deze uitzonderlijke omstandigheden zetten u er misschien toe aan na te denken over uw eigen toekomst of over die van uw geliefden en uw vermogen. Bezoek zeker onze rubriek over vermogens- en successieplanning.

U vindt er specifieke informatie over verschillende planningsinstrumenten zoals de schenking en het huwelijkscontract en ook heel wat juridische en fiscale info met betrekking tot de verdeling en taxatie van uw nalatenschap.

Heeft u een concrete vraag over uw familiale situatie? Wenst u bijvoorbeeld een schenking te doen en vraagt u u af wat het verschil is tussen een bankgift en een notariële schenking? Wenst u een testament op te maken? Hoe kan u aan generation skipping doen? En wat als u niet meer in staat zou zijn om beslissingen te nemen over uzelf of het beheer van uw vermogen?

Aarzel niet en bezorg ons al uw vragen via de mailbox: estateplanning@nagelmackers.be.

Intussen wensen we u veel goede moed toe in deze uitzonderlijke periode.
Draag zorg voor uzelf en uw naasten en blijf zoveel mogelijk thuis.

Blijf op de hoogte

Door u in te schrijven, geeft u Nagelmackers (verwerkingsverantwoordelijke) toestemming om u per e-mail gepersonaliseerde, commerciële aanbiedingen te versturen over Nagelmackers en haar producten en diensten.

U kunt uw toestemming altijd intrekken via ‘uitschrijven’ onderaan onze e-mails of zoals toegelicht in onze Privacyverklaring. Meer informatie over o.a. de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens en de rechten die u daarbij hebt (zoals uw recht op inzage, correctie ...), vindt u in onze Privacyverklaring.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak