Maak een afspraak

25 maart 2020

Estate planning blijft ter beschikking

Estate Planning

Auteur

Vorige week deelden we al mee dat Nagelmackers tijdens deze periode tot uw dienst is en blijft via verschillende communicatiekanalen. Dat geldt ook voor ons Estate Planning-team.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Deze uitzonderlijke omstandigheden zetten u er misschien toe aan na te denken over uw eigen toekomst of over die van uw geliefden en uw vermogen. Bezoek zeker onze rubriek over vermogens- en successieplanning.

U vindt er specifieke informatie over verschillende planningsinstrumenten zoals de schenking en het huwelijkscontract en ook heel wat juridische en fiscale info met betrekking tot de verdeling en taxatie van uw nalatenschap.

Heeft u een concrete vraag over uw familiale situatie? Wenst u bijvoorbeeld een schenking te doen en vraagt u u af wat het verschil is tussen een bankgift en een notariële schenking? Wenst u een testament op te maken? Hoe kan u aan generation skipping doen? En wat als u niet meer in staat zou zijn om beslissingen te nemen over uzelf of het beheer van uw vermogen?

Aarzel niet en bezorg ons al uw vragen via de mailbox: estateplanning@nagelmackers.be.

Intussen wensen we u veel goede moed toe in deze uitzonderlijke periode.
Draag zorg voor uzelf en uw naasten en blijf zoveel mogelijk thuis.

Blijf op de hoogte

Door in te schrijven op de newsletter van de bank worden uw persoonsgegevens verzameld door Bank Nagelmackers nv, verantwoordelijk voor de verwerking, met maatschappelijke zetel in de Sterrenkundelaan 23 te 1210 Brussel, ondernemingsnummer 0404.140.107. Tenzij u hier niet akkoord mee gaat, kunnen die gegevens verwerkt worden voor marketingdoeleinden op basis van de rechtmatige belangen van de bank (vrije ondernemerschap en direct marketing). Voor bijkomende informatie kunt u de Privacyverklaring van de bank raadplegen in alle kantoren van de bank of via nagelmackers.be/nl/privacy.

Om u die commerciële aanbiedingen via e-mail te kunnen doorsturen, heeft de bank ook uw voorafgaande toestemming nodig. Die toestemming is echter niet eindeloos geldig. U kunt ons steeds op de hoogte brengen wanneer u geen reclame meer wenst te ontvangen via e-mail, door u via e-mail uit te schrijven van onze marketinglijst.

Indien u uw toestemming niet geeft, ontvangt u geen commerciële aanbiedingen via e-mail voor de financiële producten en diensten die de bank commercialiseert.

Ik verklaar hierbij kennis genomen te hebben van het bovenstaande en geef de bank toestemming om mij haar commerciële aanbiedingen via e-mail te sturen.

Ik begrijp bovendien dat ik het recht heb om mij te verzetten tegen de verwerking van mijn persoonsgegevens voor direct marketingdoeleinden.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak