Nagelmackers maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Daardoor kunnen we beter voldoen aan uw behoeften en voorkeuren.
Wenst u meer informatie of weigert u het gebruik van cookies? Klik hier. Verdergaan op de website

14 juni 2018

Een persoonlijke aanpak voor uw vermogen!

Marjorie Hoyaux

Auteur

Bij Nagelmackers staan de beleggingsproducten niet centraal in onze aanpak, maar wel onze cliënten. En elke cliënt is anders, met zijn persoonlijke doelstellingen, zijn dromen, zijn specifieke financiële situatie, zijn beleggerstemperament …   

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Dit vraagt dus om maatwerk en dat is precies wat de Financiële Routeplanner u biedt.

De Financiële Routeplanner in 3 stappen

Wat is uw bestemming?

In een eerste fase overloopt uw adviseur samen met u uw financiële doelstellingen. Daarna bepaalt hij wat u hebt. Hij houdt daarbij rekening met alle facetten, inclusief met eventuele portefeuilles bij andere banken, pensioentoezeggingen of groepsverzekeringen, een verwachte schenking of erfenis, uw maandelijkse spaarcapaciteit, uw vastgoed … Hoe completer het overzicht van uw situatie, hoe beter de oplossingen die hij later voorstelt zullen helpen om uw concrete doelstellingen te bereiken. Ten slotte maakt uw adviseur een verfijnd beeld op van uw beleggerstemperament in een begrijpelijke taal

Wat is uw vertrekpunt?

In de tweede fase wijst uw adviseur alle elementen van uw vermogen toe aan uw doelstellingen. Dat vraagt om een financiële analyse. Uw huidige beleggingen worden stuk voor stuk ingedeeld in de categorieën ‘beschermingsproducten’ of ‘groeiproducten’ . Vervolgens vergelijkt hij uw huidige portefeuille met een zogenaamde modelportefeuille die overeenstemt met uw beleggersprofiel. Zo kan hij onder meer vaststellen of uw huidige beleggingen overeenkomen met het risico dat u bereidt bent te nemen. Hij gaat tot slot na voor welke doelstellingen u al voldoende kapitaal hebt, voor welke doelen u nog extra kapitaal nodig hebt en welke spaarinspanning u nog moet leveren om die kloof te dichten. U krijgt een duidelijk, gedetailleerd en vooral volledig overzicht van uw situatie vandaag.

Welke route volgt u het best?

Indien u bepaalde bedragen kunt beleggen, stelt de bank u in een derde fase de beleggingsproducten voor die het best aansluiten bij uw persoonlijke situatie en die in aanmerking komen om uw doelstellingen te bereiken. Uiteraard wordt er daarbij steeds rekening gehouden met uw beleggersprofiel en met een optimale diversificatie van uw beleggingen.

Uw adviseur bespreekt dit voorstel met u en schaaft het eventueel bij zodat het volledig beantwoordt aan uw verwachtingen. Op het einde van de rit ontvangt u een verslag over uw vermogen met een persoonlijk en helder voorstel, gebaseerd op doordacht beleggingsadvies.

Een uitgebreid aanbod

Nagelmackers neemt in haar aanbod fondsen (sicav of compartiment(en) van een sicav) op die vrij gekozen worden op basis van de kwaliteit van hun beheerders om hun uw geld toe te vertrouwen. Een gespecialiseerd team speurt iedere dag de markt af op zoek naar de beste beheerders wereldwijd. Hun uitdaging? De zeldzame parels vinden in het aanbod.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met uw Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak
 

Blijf op de hoogte


Bekijk de privacy verklaring.

Ik ga ermee akkoord om via e-mail commerciële informatie te ontvangen van Bank Nagelmackers nv.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak