Online Banking

24 januari 2018

Een motor kopen: hoe ga je best te werk?

Marjorie Hoyaux

Teamleader Copywriting & Design

Bent u op zoek naar een gevoel van vrijheid, kracht en snelheid? Wilt u handig doorheen de files? Of hebt u altijd al van een motor gedroomd? 

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Wat uw reden ook is, u bent van plan om uw eerste motor te kopen. Hieronder vindt u 5 aandachtspunten die u helpen de juiste keuze te maken.

Waarvoor zult u hem gebruiken?

Zult u hem gebruiken om door de stad te rijden, voor korte trajecten, met regelmatige tussenstops of eerder voor lange ritten? Zult u vaak vergezeld zijn van een passagier?

Hoe is uw lichaamsbouw?

De hoogte, het gewicht en de cilinderinhoud van de motor moeten aangepast zijn aan uw lichaamsbouw om comfort, veiligheid en een maximale bediening te garanderen.

Hoe is uw rijhouding?

Verkiest u een sportieve, of eerder een rechte rijhouding? Of gewoon de meest ergonomische houding voor extra comfort bij langere afstanden?

Hoe vaardig en ervaren bent u?

Om in alle veiligheid vertrouwen op te doen, is het belangrijk om een motor te kiezen die aangepast is aan uw vaardigheden en rijervaring. Let daarbij vooral op de cilinderinhoud en de gewicht/kracht-verhouding.

Wat is uw budget?

Uw budget zal mee bepalen of u kiest voor een nieuwe of tweedehandsmotor. En welk type u kiest. Neem rustig de tijd om te vergelijken en kies betrouwbare verkooppunten. Kent u een ervaren motorrijder? Dan klopt u best ook eens bij hem of haar aan voor handige tips.

Vergeet niet om in uw budget rekening te houden met uw verzekering en bijkomende kosten (helm, beschermende kledij, accessoires …). Bezuinig best niet te veel op deze zaken, want uw veiligheid en comfort hangt ervan af.

Neem contact op met uw Nagelmackers-adviseur om de tweewieler van uw dromen te financieren. Hij helpt u graag om de best passende oplossing te vinden.
Maak een afspraak!

Let op! Geld lenen kost ook geld.

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van de Nagelmackers-producten en diensten die voor u relevant zijn.

U kunt uw toestemming altijd intrekken via ‘uitschrijven’ onderaan onze e-mails of zoals toegelicht in onze Privacyverklaring. Meer informatie over o.a. de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens en de rechten die u daarbij hebt (zoals uw recht op inzage, correctie ...), vindt u in onze Privacyverklaring.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak