Maak een afspraak

8 april 2020

Contactloze betalingen zonder pincode binnenkort mogelijk tot 50 euro

In de strijd tegen het coronavirus heeft Febelfin samen met haar leden beslist om de limieten voor contactloze betalingen zonder pincode op te trekken. 

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Alle informatie over contactloos betalen met uw Nagelmackers-bankkaart vindt u hier.

Tijdelijk verhoogde limieten

Contactloos betalen is snel, eenvoudig en veilig. Zeker in deze coronatijden is het de meest hygiënische optie om uw betalingen uit te voeren, omdat er tot bepaalde bedragen geen pincode nodig is, zodat u de toetsen van de betaalterminal niet hoeft aan te raken.

We raden u dus aan om zo veel mogelijk digitaal of contactloos te betalen.

Vanaf 14 april worden de betaalterminals die momenteel nog in gebruik zijn (gezien de quarantainemaatregelen) geleidelijk aan aangepast aan de nieuwe limieten. Het plafond voor contactloze betalingen wordt verhoogd van € 25 naar € 50. 

Voor opeenvolgende contactloze betalingen wordt het plafond opgetrokken tot € 100, in plaats van € 50 momenteel. De maatregelen worden regelmatig geëvalueerd en blijven zo lang als nodig van kracht.

Voor bijkomende informatie over contactloos betalen en deze nieuwe limieten, verwijzen wij u door naar de website van Febelfin.

Blijf op de hoogte

Door in te schrijven op de newsletter van de bank worden uw persoonsgegevens verzameld door Bank Nagelmackers nv, verantwoordelijk voor de verwerking, met maatschappelijke zetel in de Sterrenkundelaan 23 te 1210 Brussel, ondernemingsnummer 0404.140.107. Tenzij u hier niet akkoord mee gaat, kunnen die gegevens verwerkt worden voor marketingdoeleinden op basis van de rechtmatige belangen van de bank (vrije ondernemerschap en direct marketing). Voor bijkomende informatie kunt u de Privacyverklaring van de bank raadplegen in alle kantoren van de bank of via nagelmackers.be/nl/privacy.

Om u die commerciële aanbiedingen via e-mail te kunnen doorsturen, heeft de bank ook uw voorafgaande toestemming nodig. Die toestemming is echter niet eindeloos geldig. U kunt ons steeds op de hoogte brengen wanneer u geen reclame meer wenst te ontvangen via e-mail, door u via e-mail uit te schrijven van onze marketinglijst.

Indien u uw toestemming niet geeft, ontvangt u geen commerciële aanbiedingen via e-mail voor de financiële producten en diensten die de bank commercialiseert.

Ik verklaar hierbij kennis genomen te hebben van het bovenstaande en geef de bank toestemming om mij haar commerciële aanbiedingen via e-mail te sturen.

Ik begrijp bovendien dat ik het recht heb om mij te verzetten tegen de verwerking van mijn persoonsgegevens voor direct marketingdoeleinden.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak