Online Banking

18 oktober 2016

Betalen? Met de kaart uiteraard

Betaalt u eerder met uw bankkaart of liever cash? Via een bankkaart betalen, is alvast een pak veiliger, zowel voor u als consument als voor de winkelier. Met de campagne ‘Betalen? Met de kaart uiteraard’ wil Comeos, de Belgische federatie voor handel en diensten, u aanzetten eerder uw kaart boven te halen dan biljetten en munten.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

20 miljoen

De campagne maakt deel uit van de Week van de Veiligheid waarin onder meer winkelcriminaliteit onder de aandacht wordt gebracht. Het doel is deze week de kaap van 20 miljoen kaartbetalingen te ronden. Vorig jaar stopte de teller op 19,2 miljoen.

Veilig en handig

Ook in het buitenland is betalen met een kaart trouwens veilig en gemakkelijk. Klik hier om te weten in welke landen. Bij Nagelmackers zijn 2 debetkaarten inbegrepen bij de meeste zichtrekeningen voor particulieren. Meer details over de verschillende pakketten vindt u hier.

Bancontact-app

Bij steeds meer handelaars kunt ook via de Bancontact-app betalen. Ook erg handig om snel vrienden terug te betalen als bijvoorbeeld de rekening op restaurant gedeeld wordt. Hoe de bancontact-app werkt leest u hier. U kunt ze daar meteen ook downloaden.

Bron: website febelfin.be 17 oktober 2016

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van de Nagelmackers-producten en diensten die voor u relevant zijn.

U kunt uw toestemming altijd intrekken via ‘uitschrijven’ onderaan onze e-mails of zoals toegelicht in onze Privacyverklaring. Meer informatie over o.a. de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens en de rechten die u daarbij hebt (zoals uw recht op inzage, correctie ...), vindt u in onze Privacyverklaring.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak