Nagelmackers maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Daardoor kunnen we beter voldoen aan uw behoeften en voorkeuren.
Wenst u meer informatie of weigert u het gebruik van cookies? Klik hier. Verdergaan op de website

18 oktober 2016

Betalen? Met de kaart uiteraard

Betaalt u eerder met uw bankkaart of liever cash? Via een bankkaart betalen, is alvast een pak veiliger, zowel voor u als consument als voor de winkelier. Met de campagne ‘Betalen? Met de kaart uiteraard’ wil Comeos, de Belgische federatie voor handel en diensten, u aanzetten eerder uw kaart boven te halen dan biljetten en munten.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

20 miljoen

De campagne maakt deel uit van de Week van de Veiligheid waarin onder meer winkelcriminaliteit onder de aandacht wordt gebracht. Het doel is deze week de kaap van 20 miljoen kaartbetalingen te ronden. Vorig jaar stopte de teller op 19,2 miljoen.

Veilig en handig

Ook in het buitenland is betalen met een kaart trouwens veilig en gemakkelijk. Klik hier om te weten in welke landen. Bij Nagelmackers zijn 2 debetkaarten inbegrepen bij de meeste zichtrekeningen voor particulieren. Meer details over de verschillende pakketten vindt u hier.

Bancontact-app

Bij steeds meer handelaars kunt ook via de Bancontact-app betalen. Ook erg handig om snel vrienden terug te betalen als bijvoorbeeld de rekening op restaurant gedeeld wordt. Hoe de bancontact-app werkt leest u hier. U kunt ze daar meteen ook downloaden.

Bron: website febelfin.be 17 oktober 2016

Blijf op de hoogte

Door in te schrijven op de newsletter van de bank worden uw persoonsgegevens verzameld door Bank Nagelmackers nv, verantwoordelijk voor de verwerking, met maatschappelijke zetel in de Sterrenkundelaan 23 te 1210 Brussel, ondernemingsnummer 0404.140.107. Tenzij u hier niet akkoord mee gaat, kunnen die gegevens verwerkt worden voor marketingdoeleinden op basis van de rechtmatige belangen van de bank (vrije ondernemerschap en direct marketing). Voor bijkomende informatie kunt u de Privacyverklaring van de bank raadplegen in alle kantoren van de bank of via nagelmackers.be/nl/privacy.

Om u die commerciële aanbiedingen via e-mail te kunnen doorsturen, heeft de bank ook uw voorafgaande toestemming nodig. Die toestemming is echter niet eindeloos geldig. U kunt ons steeds op de hoogte brengen wanneer u geen reclame meer wenst te ontvangen via e-mail, door u via e-mail uit te schrijven van onze marketinglijst.

Indien u uw toestemming niet geeft, ontvangt u geen commerciële aanbiedingen via e-mail voor de financiële producten en diensten die de bank commercialiseert.

Ik verklaar hierbij kennis genomen te hebben van het bovenstaande en geef de bank toestemming om mij haar commerciële aanbiedingen via e-mail te sturen.

Ik begrijp bovendien dat ik het recht heb om mij te verzetten tegen de verwerking van mijn persoonsgegevens voor direct marketingdoeleinden.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak