Maak een afspraak

15 oktober 2018

All-in leasing: totaaloplossing voor uw bedrijfsvoertuigen

Bent u zelfstandige, vrije beroeper of kmo-manager? Dan hebt u ongetwijfeld (bestel)wagens nodig voor uw bedrijfsactiviteiten. En weet u als geen ander dat nieuwe wagens enorm duur zijn, terwijl de waarde ervan onherroepelijk en pijlsnel daalt… Gelukkig is er leasing. Zo hoeft u geen grote, risicovolle uitgaven te doen en houdt u ruimte voor investeringen die wél in waarde toenemen.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Ons aanbod operationele leasing is flexibel. Het geldt wanneer u zelfstandige bent en een (bestel)wagen gebruikt voor uw dagelijkse activiteiten, maar we bieden bijvoorbeeld ook bedrijfswagens aan voor het personeel van uw kmo.

Kies voor operationele leasing bij Nagelmackers (in samenwerking met LeasePlan)

All-in

Onze all-in formule (operationele leasing) is ideaal voor wie graag focust op zijn core-business, zonder onverwachte kosten. U betaalt een vast maandelijks bedrag voor uw wagen, dat alle kosten vervat. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over afschrijvingen, verzekeringen, belastingen, pechverhelping, bandenwissels, herstellingen, onderhoud, eventuele vervangwagens enz. Kortom, alle administratieve en andere rompslomp wordt voor u geregeld.
En, misschien wel een aangename verrassing: leasen komt doorgaans goedkoper uit dan kopen. Je hebt geen last van de afschrijving en de leasingmaatschappij heeft gunstige prijsafspraken met garages voor het onderhoud van uw leasewagen. Daar kunt u als individu niet tegenop.

Nieuwste modellen

Bovendien rijdt u altijd in de nieuwste modellen. Want we beseffen dat uw uitstraling in de wagen reflecteert op uw bedrijf. Daarbij gaan we specifiek op zoek naar groene wagens en wagens met een lagere CO2-uitstoot en laag brandstofverbruik.

De looptijd van het wagencontract ligt tussen 24 en 60 maanden, afhankelijk van het aantal kilometers per jaar en het technische maximum van de wagen.

Uw voordelen op een rijtje

 • Geen aankoopprijs. U betaalt een vast bedrag per maand voor uw wagen (kosten all-in) en behoudt zo cashflow voor andere investeringen.
 • Duidelijk en vast maandelijks bedrag. Geen verrassingen.
 • Lage kosten. Alle kosten zitten verrekend in het maandelijkse bedrag.
 • Geen papierwinkel. U hoeft zich geen zorgen te maken over de administratieve afhandeling.
 • Nieuwste modellen. U rijdt altijd rond in moderne, goed uitgeruste en milieuvriendelijke wagens.

   

  Fiscaal voordeel? Mooi meegenomen! 

  Wij zorgen voor de voorfinanciering van de belastingen (btw) en u betaalt die gespreid terug. U betaalt dus geen btw op het totaalbedrag. Enkel op de maandelijkse betalingen.

  Ook overtuigd van all-in operationele leasing?
  Maak een afspraak met uw Nagelmackers-adviseur. Hij regelt het graag voor u.

Blijf op de hoogte

Door in te schrijven op de newsletter van de bank worden uw persoonsgegevens verzameld door Bank Nagelmackers nv, verantwoordelijk voor de verwerking, met maatschappelijke zetel in de Sterrenkundelaan 23 te 1210 Brussel, ondernemingsnummer 0404.140.107. Tenzij u hier niet akkoord mee gaat, kunnen die gegevens verwerkt worden voor marketingdoeleinden op basis van de rechtmatige belangen van de bank (vrije ondernemerschap en direct marketing). Voor bijkomende informatie kunt u de Privacyverklaring van de bank raadplegen in alle kantoren van de bank of via nagelmackers.be/nl/privacy.

Om u die commerciële aanbiedingen via e-mail te kunnen doorsturen, heeft de bank ook uw voorafgaande toestemming nodig. Die toestemming is echter niet eindeloos geldig. U kunt ons steeds op de hoogte brengen wanneer u geen reclame meer wenst te ontvangen via e-mail, door u via e-mail uit te schrijven van onze marketinglijst.

Indien u uw toestemming niet geeft, ontvangt u geen commerciële aanbiedingen via e-mail voor de financiële producten en diensten die de bank commercialiseert.

Ik verklaar hierbij kennis genomen te hebben van het bovenstaande en geef de bank toestemming om mij haar commerciële aanbiedingen via e-mail te sturen.

Ik begrijp bovendien dat ik het recht heb om mij te verzetten tegen de verwerking van mijn persoonsgegevens voor direct marketingdoeleinden.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak