Online Banking

15 oktober 2018

All-in leasing: totaaloplossing voor uw bedrijfsvoertuigen

Bent u zelfstandige, vrije beroeper of kmo-manager? Dan hebt u ongetwijfeld (bestel)wagens nodig voor uw bedrijfsactiviteiten. En weet u als geen ander dat nieuwe wagens enorm duur zijn, terwijl de waarde ervan onherroepelijk en pijlsnel daalt… Gelukkig is er leasing. Zo hoeft u geen grote, risicovolle uitgaven te doen en houdt u ruimte voor investeringen die wél in waarde toenemen.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

Ons aanbod operationele leasing is flexibel. Het geldt wanneer u zelfstandige bent en een (bestel)wagen gebruikt voor uw dagelijkse activiteiten, maar we bieden bijvoorbeeld ook bedrijfswagens aan voor het personeel van uw kmo.

Kies voor operationele leasing bij Nagelmackers (in samenwerking met LeasePlan)

All-in

Onze all-in formule (operationele leasing) is ideaal voor wie graag focust op zijn core-business, zonder onverwachte kosten. U betaalt een vast maandelijks bedrag voor uw wagen, dat alle kosten vervat. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over afschrijvingen, verzekeringen, belastingen, pechverhelping, bandenwissels, herstellingen, onderhoud, eventuele vervangwagens enz. Kortom, alle administratieve en andere rompslomp wordt voor u geregeld.
En, misschien wel een aangename verrassing: leasen komt doorgaans goedkoper uit dan kopen. Je hebt geen last van de afschrijving en de leasingmaatschappij heeft gunstige prijsafspraken met garages voor het onderhoud van uw leasewagen. Daar kunt u als individu niet tegenop.

Nieuwste modellen

Bovendien rijdt u altijd in de nieuwste modellen. Want we beseffen dat uw uitstraling in de wagen reflecteert op uw bedrijf. Daarbij gaan we specifiek op zoek naar groene wagens en wagens met een lagere CO2-uitstoot en laag brandstofverbruik.

De looptijd van het wagencontract ligt tussen 24 en 60 maanden, afhankelijk van het aantal kilometers per jaar en het technische maximum van de wagen.

Uw voordelen op een rijtje

 • Geen aankoopprijs. U betaalt een vast bedrag per maand voor uw wagen (kosten all-in) en behoudt zo cashflow voor andere investeringen.
 • Duidelijk en vast maandelijks bedrag. Geen verrassingen.
 • Lage kosten. Alle kosten zitten verrekend in het maandelijkse bedrag.
 • Geen papierwinkel. U hoeft zich geen zorgen te maken over de administratieve afhandeling.
 • Nieuwste modellen. U rijdt altijd rond in moderne, goed uitgeruste en milieuvriendelijke wagens.

   

  Fiscaal voordeel? Mooi meegenomen! 

  Wij zorgen voor de voorfinanciering van de belastingen (btw) en u betaalt die gespreid terug. U betaalt dus geen btw op het totaalbedrag. Enkel op de maandelijkse betalingen.

  Ook overtuigd van all-in operationele leasing?
  Maak een afspraak met uw Nagelmackers-adviseur. Hij regelt het graag voor u.

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van de Nagelmackers-producten en diensten die voor u relevant zijn.

U kunt uw toestemming altijd intrekken via ‘uitschrijven’ onderaan onze e-mails of zoals toegelicht in onze Privacyverklaring. Meer informatie over o.a. de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens en de rechten die u daarbij hebt (zoals uw recht op inzage, correctie ...), vindt u in onze Privacyverklaring.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak