Online Banking

6 mei 2019

8ste editie van de Nagelmackers Investors Meeting

Marjorie Hoyaux

Head of Communication, Online & Social Media

Voor het achtste jaar op rij vond de Nagelmackers Investors Meeting plaats, onze jaarlijkse informatieve vergadering voor een selectie beleggers.

Voor de Franstaligen ging die door op woensdag 24 april in het prestigieuze kader van het Château Bayard in Eghezée; de Nederlandstaligen werden daags nadien, op donderdag 25 april, verwacht in Dilbeek, in de wonderlijke zaal Kattebroek.

De fondsbeheerders van de bank lichtten daarbij de resultaten toe van bepaalde beleggingsfondsen in 2018 en maakten een stand van zaken op voor 2019. Na die presentatie volgde een themadebat over de uitdagingen op de financiële markten in 2019.

Tijdens de afsluitende walking dinner konden de genodigden op een informele manier nakaarten met onze vermogensspecialisten en de beheerders van bepaalde fondsen.

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van de Nagelmackers-producten en diensten die voor u relevant zijn.

U kunt uw toestemming altijd intrekken via ‘uitschrijven’ onderaan onze e-mails of zoals toegelicht in onze Privacyverklaring. Meer informatie over o.a. de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens en de rechten die u daarbij hebt (zoals uw recht op inzage, correctie ...), vindt u in onze Privacyverklaring.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak