Nagelmackers maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Daardoor kunnen we beter voldoen aan uw behoeften en voorkeuren.
Wenst u meer informatie of weigert u het gebruik van cookies? Klik hier. Verdergaan op de website

6 mei 2019

8ste editie van de Nagelmackers Investors Meeting

Marjorie Hoyaux

Auteur

Voor het achtste jaar op rij vond de Nagelmackers Investors Meeting plaats, onze jaarlijkse informatieve vergadering voor een selectie beleggers.

Voor de Franstaligen ging die door op woensdag 24 april in het prestigieuze kader van het Château Bayard in Eghezée; de Nederlandstaligen werden daags nadien, op donderdag 25 april, verwacht in Dilbeek, in de wonderlijke zaal Kattebroek.

De fondsbeheerders van de bank lichtten daarbij de resultaten toe van bepaalde beleggingsfondsen in 2018 en maakten een stand van zaken op voor 2019. Na die presentatie volgde een themadebat over de uitdagingen op de financiële markten in 2019.

Tijdens de afsluitende walking dinner konden de genodigden op een informele manier nakaarten met onze vermogensspecialisten en de beheerders van bepaalde fondsen.

Blijf op de hoogte


Bekijk de privacy verklaring.

Ik ga ermee akkoord om via e-mail commerciële informatie te ontvangen van Bank Nagelmackers nv.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak