Online Banking

20 december 2021

2022 wordt een fantastisch jaar!

Pieter Haine

Estate Planner

U kunt bij Nagelmackers een beroep doen op het team Estate & Tax Planning. Wij staan als juristen en fiscalisten voor u klaar om al uw vragen rond vermogensplanning te beantwoorden.

Wat gebeurt er bij mijn overlijden? Wie zijn mijn erfgenamen? Hoeveel erfbelasting moet er betaald worden? Hoe kan ik mijn partner beschermen? Hoe kan ik mijn vermogen op een fiscaal vriendelijke manier overdragen naar de volgende generatie?

Elke familie is uniek en heeft zijn eigen verwachtingen en aandachtspunten. Daarom brengen we bij het eerst gesprek de familie en haar vermogen in kaart en berekenen we de huidige successiedruk. Dat is het vertrekpunt voor de verdere vermogensplanning. Er kan vervolgens een uitgebreide waaier aan planningsinstrumenten gebruikt worden. Is uw huwelijkscontract nog up-to-date? Hebt u een testament? Overweegt u om te schenken, maar wilt u bijkomende informatie over alle mogelijke voorwaarden en modaliteiten? Is een maatschap nog een optie?

Het team Estate & Tax Planning helpt u graag met al uw vragen. We werken samen met uw huisnotaris of kunnen aanwezig zijn tijdens een afspraak met een vermogensadvocaat. Wij verlagen de drempel en zorgen voor de verdere opvolging.

Ook u kunt gebruikmaken van onze dienstverlening!

Blijf op de hoogte

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief. Zo blijft u altijd op de hoogte van de Nagelmackers-producten en diensten die voor u relevant zijn.

U kunt uw toestemming altijd intrekken via ‘uitschrijven’ onderaan onze e-mails of zoals toegelicht in onze Privacyverklaring. Meer informatie over o.a. de verwerking en bescherming van uw persoonsgegevens en de rechten die u daarbij hebt (zoals uw recht op inzage, correctie ...), vindt u in onze Privacyverklaring.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak