Nagelmackers maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Daardoor kunnen we beter voldoen aan uw behoeften en voorkeuren.
Wenst u meer informatie of weigert u het gebruik van cookies? Klik hier. Verdergaan op de website

9 februari 2018

Nagelmackers in zee met Belgische Professional Golf Association

Yves Van Laecke

Private Banking & Asset Management

Nagelmackers Private Banking is een samenwerking gestart met de Professional Golfers’ Association of Belgium (PGA of Belgium). Op die manier vindt Nagelmackers o.a. de ideale partner voor de organisatie van haar eigen Private Banking Invitational Tour. De overeenkomst loopt van 1 januari tot 31 december 2018 en kan ook nadien verlengd worden. 

Schrijf je in op de nieuwsbrief

De PGA of Belgium verenigt alle Belgische professionele golfspelers en is naast de Koninklijke Belgische Golffederatie de belangrijkste nationale golffederatie. De organisatie herbergt een aantal ‘touring pro’s’, professionals die internationale toernooien spelen, maar ook een heleboel ‘teaching pro’s’, professionals die beginnende en gevorderde golfers begeleiden.

Dankzij de samenwerking geniet Nagelmackers heel wat publiciteit, wat haar naambekendheid bij een groot deel van haar doelpubliek vergroot. Bovendien krijgt ze er een waardevolle partner bij voor de organisatie van haar Private Banking Invitational Tour. Nagelmackers komt terecht in een netwerk van meer dan 200 professionele golfers, die op hun beurt dagelijks contact hebben met recreatieve spelers. Een win-winsituatie!

Speel met professionals

Cliënten van Nagelmackers Private Banking krijgen de kans om in een team met een professional van PGA of Belgium deel te nemen aan een van de vele toernooien die de PGA organiseert in heel België. Een buitenkans voor elke recreatieve golfspeler, want golf is de enige sport waarin recreatieve en professionele spelers samen een team kunnen vormen in een officiële wedstrijd.

De slogan van de PGA of Belgium ‘We care for your game’ symboliseert het engagement van haar professionals om hun ‘leerlingen’ optimaal en zorgeloos te laten genieten op de golfbaan. Die gedachte is makkelijk verzoenbaar met de filosofie van Nagelmackers ‘We care for your future’. We willen u bijstaan bij het beheer en de overdracht van uw vermogen, zodat u zorgeloos door het leven kunt gaan …

Blijf op de hoogte

Ik ga ermee akkoord om via e-mail nieuwsbrieven en commerciële informatie te ontvangen van Bank Nagelmackers nv.

Wat is uw doel? Kom er eens over praten met uw Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een financieel routeplan op dat u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak