Online Banking

Lars Toch

Aanstormend talent Lars Toch schermt bij de Gentse Koninklijke en Ridderlijke Sint-Michielsgilde, de oudste schermclub ter wereld. Hij staat klaar om het te maken in het schermen …

‘En garde! Prêt? Allez!’, woorden die onze derde ambassadeur Lars al vele malen heeft gehoord tijdens zijn schermwedstrijden. Hij ademt de sport sinds hij op zesjarige leeftijd begon met schermen. Het zijn de fair play en de volharding die je nodig hebt bij schermen, die hem zo aantrokken in de nobele sport.

De afgelopen jaren behaalde Lars uitstekende resultaten, zoals zijn tweede plaats op het Belgisch kampioenschap in Libramont in 2019. Zijn eerste grote internationale succes behaalde hij in Pullheim, Duitsland, waar hij de gouden medaille in de wacht sleepte!

Lars Toch

“Mijn sportambities zijn om gestaag te blijven verbeteren en een mooie prestatie neer te zetten op het komende EK en WK U17 en U20. En wie weet, kan ik dan beginnen dromen van de Olympische Spelen! Ik ben heel dankbaar voor de steun die Nagelmackers mij wil bieden om mijn sportambities te behalen.”

Dit aanstormende talent heeft al een mooi palmares op zijn naam staan:

  • 3de plaats Nationaal circuit cadetten, Gent 2022
  • 1ste plaats Nationaal circuit cadetten, Floreffe 2022
  • 5de plaats Belgisch Kampioenschap Senioren 1ste divisie, Ciney 2022
  • Geplaatst voor het EK U17 in Novi Sad, Servië 2022
  • Geplaatst voor het WK U17 en U20 in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten 2022

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak