Online Banking

Hugo Duquaine

Hugo Duquaine is lid van de golfclub Rigenée (Villers-la-Ville). Op zijn 14de is hij reeds een van de meest beloftevolle mannelijke Belgische golftalenten.

Hij wordt vandaag getraind door Jérôme Theunis (hoofdcoach), Michel Vanmeerbeek (nationale ploeg), Emmanuel Spies (conditietrainer) en Dominique Monami (mental coach). Hugo is viervoudig Belgisch kampioen en heeft een handicap van -1,7. Bovendien staat hij op de 5de plaats in de EGR (European Golf Rankings) en maakt hij deel uit van de Belgische nationale ploeg (in U14, U16 en U18).

Hugo Duquaine

“Deel uitmaken van het Nagelmackers NextGen Talent Program zal ongetwijfeld een boost geven aan mijn golfcarrière. Door beter te worden, reis ik bijvoorbeeld veel, wat elk jaar danige kosten met zich meebrengt. Ik hoop echt een professionele golfer te kunnen worden en over 4 jaar naar een Amerikaanse universiteit te gaan.”

Het palmares van deze tiener, die op 7-jarige leeftijd met zijn passie begon, is indrukwekkend:

  • jongste speler in de geschiedenis van het Belgische golf die deelnam aan de Interclubs Men 1 Division 1 (op 11-jarige leeftijd!),
  • beste U18 amateur dit jaar op de Federal Ranking U18,
  • winnaar van de Junior Tour U12 in 2018 en 2019 en van de Junior Tour U14 in 2020 en 2021,
  • winnaar van de Scapa Kids Tour bij de Preminiemen in 2018 en 2019,
  • winnaar van tal van nationale en internationale wedstrijden de afgelopen jaren…

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak