• Home
 • Nagelmackers Ambassadors’ Club

Nagelmackers Ambassadors’ Club

Tevreden over onze diensten? Deel het.
Kom bij de Nagelmackers Ambassadors’ Club en ontvang een cadeau!

U volledig tevreden stellen en u producten en diensten aanbieden die het best aansluiten bij uw behoeften. Dat is wat ons drijft om elke dag opnieuw het beste van onszelf te geven.

Bent u tevreden over onze aanpak en wilt u die tevredenheid delen met een familielid of kennis? Beveel ons aan en ontvang een mooi cadeau!

Personal Banking-cliënt   Private Banking-cliënt

 

 

Personal Banking-cliënt

 

Hoe wordt u lid van de Nagelmackers Ambassadors’ Club – Personal Banking?

 • U beveelt Nagelmackers aan bij een familielid, vriend of kennis¹.
 • Die kennis contacteert uw adviseur om een eerste afspraak vast te leggen.
 • Als uw kennis privé tussen 75.000 EUR en 250.000 EUR of ten minste 250.000 EUR belegt en dat bedrag minstens een jaar aanhoudt, ontvangt u een cadeau. 

 

Wat krijgt u van ons

Als officiële ambassadeur van Nagelmackers Personal Banking² ontvangt u een cadeau dat – net als onze diensten – gepersonaliseerd is.

De aangebrachte persoon belegt tussen 75.000 EUR en 250.000 EUR

 • U ontvangt een premie van 250 EUR die cash wordt uitbetaald op uw rekening. Een leuk extraatje om gezellig mee te gaan shoppen of om eindelijk dat mooie horloge of sieraad mee te kopen. Of waarom niet eens uw partner of kinderen verrassen? U besteedt het zelf in alle vrijheid.

De aangebrachte persoon belegt ten minste 250.000 EUR

 • U ontvangt een premie van 500 EUR die cash wordt uitbetaald op uw rekening of een reischeque van dezelfde waarde.
 • Misschien had u wel een leuk reisje in gedachten. Wel, dan hebben we goed nieuws voor u. Samen met onze partner Exclusive Destinations hebben we een mooie selectie aan citytrips uitgewerkt. We bieden u graag een verblijf aan in een grand hotel of boetiekhotel in een van de vele mooie steden die Europa rijk is.

Benieuwd naar de bestemmingen of wilt u meer info?

Download de brochure!

 

Lees het Reglement Nagelmackers Ambassadors’ Club – Personal Banking voor alle voorwaarden.

¹ Deze persoon moet een natuurlijke persoon gedomicilieerd in België zijn, mag niet op hetzelfde adres als een Nagelmackers-cliënt wonen en moet een nieuwe Nagelmackers-cliënt worden.
² De Nagelmackers Ambassadors’ Club – Personal Banking richt zich niet tot cliënten in adviserend of discretionair beheer. Die laatsten kunnen de flyer Nagelmackers Ambassadors’ Club – Private Banking raadplegen.

 

Private Banking-cliënt

 

Hoe wordt u lid van de Nagelmackers Ambassadors’ Club – Private Banking?

 • U beveelt Nagelmackers aan bij een familielid, vriend of kennis¹.
 • Die kennis contacteert uw private banker om een eerste afspraak vast te leggen.
 • Als uw kennis privé minimaal 500.000 EUR belegt in Private Banking of in een van onze beleggingsproducten en dat bedrag minstens zes maanden aanhoudt, ontvangt u een cadeau.

 

Wat krijgt u van ons?

Als officiële ambassadeur van Nagelmackers Private Banking² ontvangt u een cadeau dat – net als onze diensten – gepersonaliseerd is.

 • Een premie van 1.000 EUR
  U kunt kiezen voor een premie van 1.000 EUR die op uw rekening wordt gestort. Aan u de keuze wat u ermee doet!
 • Een luxueuze reis
  Maakt u liever een mooie reis? We maakten voor u een selectie van citytrips ter waarde van minimaal 1.000 EUR, met onze partner Exclusive Destinations. We bieden u een verblijf aan in een grand hotel of een charmant boetiekhotel in een van de vele mooie steden die Europa rijk is!

Benieuwd naar de bestemmingen of wilt u meer info?

Download de brochure!

 

Lees het Reglement Nagelmackers Ambassadors’ Club – Private Banking voor alle voorwaarden.

¹ Deze persoon moet een natuurlijke persoon gedomicilieerd in België zijn, mag niet op hetzelfde adres als een Nagelmackers-cliënt wonen en moet een nieuwe Nagelmackers-cliënt worden.
² De Nagelmackers Ambassadors’ Club – Private Banking richt zich uitsluitend tot cliënten in adviserend of discretionair beheer.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak