Online Banking

Nagelmackers Spectrum

Als Nagelmackers Spectrum-cliënt belegt u een som van 250.000 tot 499.999 EUR bij de bank. Dergelijk vermogen verdient extra aandacht.

 • Gediversifieerd beleggingsaanbod

  Wat uw beleggersprofiel ook is, u krijgt een gediversifieerd aanbod aan beleggingsfondsen, gestructureerde producten en financiële instrumenten, uitgezocht door onze experts die ook instaan voor het beheer van onze Private Bankingportefeuilles. U geniet dus hun expertise en ervaring, ook al blijft u vandaag onder de instapdrempel voor discretionair vermogensbeheer (Private Banking).

 

 • Speel kort op de bal

  Een beleggingsadviseur in een van onze kantoren is uw vaste aanspreekpunt. Hij bekijkt samen met u uw huidige financiële situatie, bespreekt met u uw dromen en financiële doelstellingen en bepaalt uw beleggersprofiel. Ondersteund door onze Personal Investment Advisor, een nieuwe state-of-the-art beleggingssoftware, helpt hij u een aangepaste samenstelling van uw beleggingsportefeuille uit te werken.

  Uw beleggingsadviseur staat altijd voor u klaar. Hij beantwoordt graag uw vragen of zoekt voor u naar de best passende financiële oplossing. U kunt hem vragen om tweemaal per jaar een formeel opvolgingsgesprek te hebben om de evolutie van uw portefeuille te overlopen, om uw beleggersprofiel te overlopen en om samen met u te bepalen welke acties nodig zijn om uw portefeuille bij te sturen.

  Zo bent u gerust dat uw beleggingsportefeuille uitstekend wordt opgevolgd en speelt u snel in op veranderende marktomstandigheden, een aangepaste privésituatie of nieuwe behoeften.

 

 • Leerrijke events

  We vinden het ook erg belangrijk dat u zelf de kans krijgt om kritisch naar uw beleggingsportefeuille te kijken. Daarom organiseren we elk jaar verschillende lokale events waarop u inzichten verwerft in tal van uiteenlopende topics. Vraag uw beleggingsadviseur gerust wat er in de komende periode voorzien is. En onze kennis delen we graag. Breng dus gerust een vriend of kennis mee naar de events.

 

 • Betaalgemak

  U bankiert ook dagelijks tegen een zeer concurrentiële prijs. Dankzij de Premium-zichtrekening* en haar 2 debetkaarten geniet u een onbeperkt aantal elektronische verrichtingen en haalt u naar believen geld af aan alle geldautomaten in België.

  Bovendien hebt u (mits aanvaarding door onze kredietdienst) een Mastercard Gold* waarmee u veilig (online) betaalt, ook in het buitenland. En er zijn zeer interessante verzekeringen aan verbonden: een bescherming van uw online aankopen, een reisverzekering en een dekking indien u gereserveerde tickets moet annuleren.

 

 • Digital Support

  In dit tijdperk verdient u ook op digitaal vlak alleen maar het beste. U bankiert vrijblijvend in prijswinnende Online en Mobile Banking-applicaties waarin u onbeperkt verrichtingen uitvoert, waar en wanneer u maar wilt.

  Hebt u vragen over uw Online Banking of mobiele app? Ons Digital Support Center staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

 

* Tenzij u krachtens het Reglement ‘Producten- en dienstenaanbod’ recht hebt op een Nagelmackers-zichtrekening en/of een Mastercard Platinum.

Wanneer zet u de stap naar Private Banking?

Zodra u 500.000 EUR of meer bij ons belegt, klimt u op naar Nagelmackers Privilege. En die naam is niet lukraak gekozen. U hebt namelijk meteen het voorrecht toe te treden tot Private Banking, sinds jaar en dag het paradepaardje van Nagelmackers. U zult merken dat onze gespecialiseerde en ervaren private bankers niet alleen uw vermogen, maar ook uw cliëntenervaring naar een hoger niveau tillen.

Neem gerust contact op met uw beleggingsadviseur als u interesse hebt in Nagelmackers Privilege. Hij helpt u graag verder.

Maak een afspraak