• Home
 • Wacht niet langer om in uw projecten te investeren!

Wacht niet langer om in uw projecten te investeren!

Wilt u uw (klein)kinderen een financieel duwtje in de rug geven, geld opzijzetten voor uw pensioen of voor andere langetermijnplannen? Nu is het moment! 

Kies voor een FIP en ontvang 50 EUR*!

Ontvang 50 EUR* voor ieder nieuw beleggingsplan Future Invest Plan (FIP) van onbepaalde duur en minimaal 100 EUR per maand waarop u inschrijft tussen 1 januari 2020 en 31 januari 2020 (behoudens vroegtijdige afsluiting). En aangezien u tijdens deze tijdelijke actie op maar liefst vijf FIP's kunt inschrijven, kunt u tot 250 EUR besparen*!

Het is dus meer dan ooit hét moment om te investeren in uw projecten!

Maak een afspraak

* Aanbod onder voorwaarden. Raadpleeg voor meer informatie het Reglement van de actie ‘Future Invest Plan’.

 

De troeven van het Future Invest Plan

 

 • Optimale diversificatie

  Het FIP geeft u toegang tot de financiële markten via het hieraan verbonden beleggingsfonds (compartiment van een bevek). Dat laatste bevat tal van onderliggende beleggingen zoals obligaties en aandelen. Dankzij die diversificatie beperkt u de risico’s eigen aan obligaties en individuele aandelen.
   
 • Eenvoudig

  Iedere maand, trimester of semester wordt het periodieke bedrag van uw FIP gedebiteerd van een van uw rekeningen geopend bij de bank. Vervolgens wordt het resterende bedrag na aftrek van de instapkosten van het beleggingsfonds (compartiment van een bevek) daarin belegd. De verworven fracties (honderdsten of duizendsten) van deelbewijzen worden op de effectenrekening geplaatst die bij uw FIP hoort. Zodra uw FIP actief is, voert het de periodieke beleggingen automatisch uit volgens uw wensen. U hoeft er niet meer naar om te kijken.
   
 • Flexibel

  U kunt het periodieke bedrag en de periodiciteit van uw FIP op elk moment wijzigen. Ook kunt u de fracties van deelbewijzen verworven via uw beleggingsplan kosteloos overdragen van de effectenrekening die bij uw FIP hoort naar een andere effectenrekening bij Nagelmackers.
   
 • Beschikbaar

  U kunt uw Future Invest Plan op elk moment stopzetten en over het opgebouwde kapitaal beschikken wanneer u maar wilt.

Wilt u periodiek beleggen en toch uw beleggersprofiel trouw blijven?

U vindt alle informatie hierover in onze flyer ‘Future Invest Plan’ en in ons Future Invest Plan Actie-reglement.

U kunt ook een afspraak maken met een van onze adviseurs. Hij zal u de beleggingsfondsen (compartiment(en) van een bevek) aanbevelen die het best aansluiten bij uw beleggersprofiel en het potentiële rendement dat u beoogt op lange termijn.

Maak een afspraak