Nagelmackers maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Daardoor kunnen we beter voldoen aan uw behoeften en voorkeuren.
Wenst u meer informatie of weigert u het gebruik van cookies? Klik hier. Verdergaan op de website

  • Home
  • Draag uw effecten over naar Nagelmackers!

Draag uw effecten over naar Nagelmackers!

U bent houder van een effectenrekening bij een andere bank, maar u krijgt geen advies dat aansluit bij uw financiële doelstellingen of u vindt dat uw portefeuille niet wordt opgevolgd zoals het hoort?

Draag uw effecten¹ tussen 1 april en 30 juni 2019 (behoudens vroegtijdige afsluiting) over naar een Nagelmackers-effectenrekening. U geniet dan van een regelmatige opvolging en kunt van uw Nagelmackers-adviseur doordacht en persoonlijk advies krijgen. En als u effecten¹ overdraagt voor een totale waarde van ten minste 10.000 EUR, dan profiteert u bovendien van uitzonderlijke voorwaarden. Oordeel zelf!
 

  • Uw overdrachtskosten worden terugbetaald

Nagelmackers betaalt u de overdrachtskosten terug (gevorderd door de bank die wordt gevraagd uw effecten over te dragen) tot een bedrag van maximaal 75 EUR (btw inbegrepen) per overgedragen effect¹ ² ³.
 

  • U geniet van een overdrachtspremie

De effecten⁴ die tijdens deze actie naar uw Nagelmackers-effectenrekening worden overgedragen geven u recht op een overdrachtspremie gelijk aan 1% van de totale waarde van de overgedragen effecten⁵. U hebt dus meteen een mooi extra rendement waar u niets voor hoeft te doen!
 

  • U betaalt geen bewaarloon in 2019 en slechts de helft van het bewaarloon in 2020

Het bewaarloon wordt u tot 31 december 2019 geschonken en tot 2020 gehalveerd voor alle effecten die tijdens de actie overgedragen worden naar uw Nagelmackers-effectenrekening.
 

  • U betaalt geen bewaarloon op kasbons van andere Belgische financiële instellingen

Indien u kasbons van andere Belgische financiële instellingen overdraagt, betaalt u er geen bewaarloon op tot hun eindvervaldag.
 

 

U wenst uw effecten over te dragen? Uw adviseur maakt het u gemakkelijk!

Neem contact op met uw Nagelmackers-adviseur. Hij zal u een opdracht tot overdracht overhandigen. U hoeft hem deze enkel nog ingevuld en ondertekend terug te bezorgen. uw adviseur doet de rest. Zo eenvoudig is het.

Maak een afspraak

U wenst meer informatie? Neem dan contact op met uw adviseur of spring binnen in één van onze kantoren en lees het reglement van deze actie.

 

 

¹ Tenzij anders vermeld, zijn de betrokken effecten deelbewijzen van Instellingen voor Collectieve Belegging (zoals sicavs en gemeenschappelijke beleggingsfondsen), reserves aangelegd in pensioenfondsen, kasbons van andere Belgische financiële instellingen, gestructureerde producten (vervaldag max. 31.12.2021), niet-complexe obligaties (obligaties met vaste looptijd, een vaste coupon en niet converteerbaar in aandelen) en staatbons.
² Maximaal 1.500 EUR per persoon voor deze actie.
³ Per ISIN-code (identificatienummer eigen aan elk financieel instrument).
⁴ Met uitzondering van kasbons van andere Belgische financiële instellingen.
⁵ Maximaal 2.500 EUR per persoon voor deze actie.

Wacht niet langer om uw dromen te realiseren. Kom er eens over praten met uw Nagelmackers-adviseur. Hij stelt u graag een persoonlijk plan voor op maat.

Maak een afspraak