Online Banking

Nagelmackers Mastercard World Elite

Beleef ervaringen waar anderen alleen over kunnen dromen!

De Nagelmackers Mastercard World Elite* is veel meer dan een gewoon betaalmiddel! Ze werd immers ontworpen om volledig aan te sluiten bij uw noden op het vlak van comfort en gemoedsrust.

Uw tijd is kostbaar! Uw Nagelmackers World Elite* helpt u tijd te winnen, die u dan kunt gebruiken voor wat echt telt voor u.

Als kaarthouder van een Nagelmackers Mastercard World Elite* beschikt u over een topproduct dat u de toegang opent tot een wereld van exclusieve voordelen.

Zo is de conciërgeservice een echte persoonlijke assistent die 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 beschikbaar is. Een last minute reis, een uitzonderlijke bestemming? Al uw vragen worden professioneel en snel behandeld.

Maar dat is niet alles: met uw Nagelmackers Mastercard World Elite* geniet u ook een moment van rust in luchthavenlounges, profiteert u van speciaal voor u uitgewerkte aanbiedingen, krijgt u uitnodigingen, ervaringen en ontmoetingen om steden anders te ontdekken ...

 

De voordelen van de kredietkaart:

  • Maandelijkse standaardlimiet: € 10.000
  • Conciërgeservice, 24u/24 en 7d/7 bereikbaar
  • ‘LoungeKey’: toegang tot de lounges van meer dan 1.000 luchthavens
  • Talrijke verzekeringen en mogelijkheden tot bijstand
  • Priceless cities

 

Vraag uw kaart aan

 

Wenst u meer informatie?

 

* Voorbehouden voor Elite en Prestige-cliënten met een Nagelmackers + Zichtrekening, en indien aanvaard door de afdeling Kredieten.

Wenst u meer informatie?