Maak een afspraak

Verzekeringen

Uw business banker en onze gespecialiseerde verzekeringspartners helpen u uw onderneming zo goed mogelijk te beschermen.

Maak een afspraak online

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een langetermijnstrategie op .

Maak een afspraak

Bescherm uw onderneming

U hebt veel geïnvesteerd in gebouwen, machines, uitrusting …
Brand, diefstel of schade kunnen niet alleen een financieel verlies teweegbrengen, maar ook het goed functioneren en het voortbestaan van uw onderneming in gevaar brengen.

Uw business banker en onze gespecialiseerde verzekeringspartners zoeken voor u de ideale oplossing. Als niet-verbonden agent werkt Nagelmackers samen met verschillende gerenommeerde partners zoals Fidea en NN Insurance Belgium.

 

Bescherm uw personeel

Denk niet alleen aan de bescherming van uw activa, maar ook aan uw personeel en uzelf!

  • Wilt u pensioensparen of een hospitalisatieverzekering voorzien? Wij helpen u de best passende groepsverzekeringen te vinden voor uw onderneming.
  • Wilt u sparen voor uw pensioen? Wist u dat uw onderneming een kapitaal voor uw pensioen kan opbouwen en u en uw familie financieel kan beschermen tegen ongeval of overlijden?
  • Uw onderneming telt ongetwijfeld enkele sleutelfiguren die uw succes mee bepalen. Zou het niet oordeelkundig zijn om een oplossing te voorzien voor wanneer een van deze personen op een dag in moeilijkheden zou verkeren? Dankzij een verzekering voor sleutelpersonen kan uw onderneming een beroep doen op externe hulp wanneer een van de steunpilaren van uw onderneming iets zou overkomen.

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak