Nagelmackers maakt gebruik van cookies om uw surfervaring te verbeteren. Daardoor kunnen we beter voldoen aan uw behoeften en voorkeuren.
Wenst u meer informatie of weigert u het gebruik van cookies? Klik hier. Verdergaan op de website

Gestructureerde obligaties

zonder kapitaalbescherming op vervaldag

Gestructureerde obligaties zorgen doorgaans voor een goed evenwicht tussen bescherming en groei, wat belangrijk is met het oog op een gediversifieerd roerend vermogen: De meeste gestructureerde obligaties bieden kapitaalbescherming op de vervaldag. Het rendement van gestructureerde obligaties is meestal niet gewaarborgd en hangt af van de financiële markten (bijvoorbeeld van de prestaties van een beursindex, van een aandelenkorf, van de evolutie van de interestvoeten …)

Maak een afspraak online

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een langetermijnstrategie op .

Maak een afspraak

Aangezien hun rendement afkomstig is van afgeleide instrumenten zoals opties, swaps … richten deze financiële instrumenten zich hoofdzakelijk tot beleggers die voldoende kennis en ervaring hebben in dat soort beleggingen en die een beleggersprofiel hebben dat dit type belegging toelaat.

Er bestaan gestructureerde obligaties zonder kapitaalbescherming op vervaldag maar met een hoger potentieel rendement: deze beleggingen hebben wel meer weg van afgeleide instrumenten dan van obligaties.

 

Nieuwe gestructureerde obligatie!

Van 6 mei 2019 tot 28 juni 2019 (behalve in geval van vervroegde afsluiting)

Credit Suisse (CH) Multifund Balanced Performance Coupon Note 2026 (NOK)

U zoekt een investering die u een potentiële jaarlijkse variabele coupon uitkeert, gekoppeld aan de prestatie van een gediversifieerd fonds: Nagelmackers Multifund Balanced. Dat kan!

Meer weten

 

Documentatie en koersen van gestructureerde producten zonder kapitaalbescherming op vervaldag verdeeld door Nagelmackers:

CODEIS Securities S.A. (LU):

Credit Suisse (CH):

Natixis (FR):

Société Générale SA:

Wat is uw doelstelling? Praat erover met een Nagelmackers-adviseur. Samen stelt u een strategie op die u naadloos naar uw bestemming brengt.

Maak een afspraak